51. KUTIJA ŠIBICA 2022.!

CARWIZ tim ove godine na najpopularnijem i najbrojnijem malonogometnom turniru Kutija Šibica!
51. KUTIJA ŠIBICA 2022.!

Ovogodišnje 51. izdanje malonogometnog turnira Kutija Šibica će se održati od 26. studenog do 29. prosinca u Domu sportova u Zagrebu!

Nakon dvije uspješne suradnje u 2017. i 2018. godine, CARWIZ Hrvatska je odlučila i ove godine sudjelovati u natjecanju sa svojim Carwiz timom seniora. Želimo sreću našoj ekipi i vjerujemo da će se hrabro boriti sve do finala.

CARWIZ tim ove godine čini 13 igrača iz nekoliko klubova pod vodstvom Filip Lončarića, dugogodišnjeg igrača GNK Dinama. 

Šimun Rendulić (NK Trnje), Adel Čordić, Franko Vikario (SV Neuberg, Austrija), Vito Heteši (NK Trnje), Ivan Čolić (NK Trnje), Luka Povoljnjak (NK Trnje), Antonio Kćira (NK Vrapče), Karlo Bosanac Prpić (NK Trnje), Antonio Marić (NK Trnje), Mijo Šarić (NK Kurilovec), Kristijan ŠoljićMarko Bibić (NK Trnje) i Luka Brkić (NK Trnje)

Zagrebački malonogometni turnir održava se od 1970. Godine te ime dobiva po dvorani na Trešnjevci poznatoj i kao „Kutija šibica“ u kojoj je turnir prvi put odigran.

Riječ je o tradicionalnom turniru koji promovira naraštaje nogometnih zaljubljenika, amatera i profesionalaca, spaja sve generacije, malonogometne heroje svojih ulica i kvartove koji su odrastali sa turnirom. S obzirom na to da turnir fascinira svojom posebnošću i jedinstvenom nogometnom porukom koja zrači emocijama i CARWIZ Hrvatska je s ponosom ove godine dio uspješnog tima na još jednom izdanju Kutije Šibica!

Na ovogodišnjem nastupit će čak 286 ekipa, što je najveći broj prijava od 2009. godine. Najviše prijava je u seniorskom dijelu gdje će se za prestižnu titulu osvajača Kutije šibica boriti 188 ekipa, dok je u veteranskom dijelu turnira 78 prijavljenih ekipa, a za treći turnir žena prijavilo čak 20 ekipa.

Osim u Dvorani II u Doma sportova utakmice će se igrati i u sportskim dvoranama Dubrava, Sutinska vrela i Boško Božić Pepsi, a karte za sve utakmice moći će se kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice.

Više o turniru pročitajte ovdje.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »