Kako izgleda najam auta?

Rezervirajte Vaš auto u samo nekoliko koraka, saznajte kako i koji su najvažniji koraci. :)
Kako izgleda najam auta?

Proces najma auta zapravo je vrlo jednostavan, i možete ga odraditi u nekoliko klikova na našoj web stranici, ili putem telefona. 

Najlakše je da rezervirate već putem naše web stranice na linku:

https://www.carwiz.hr/hr/rezervacija/

Potrebno je odabrati: period najma i kada vraćate auto, zatim poslovnicu preuzimanja, a poslovnica u kojoj ostavljate auto može biti i različita od one u kojoj ste ga preuzeli, naravno najslađi dio rezervacije tek slijedi, a to je odabir željenog auta. 

Dostupna vozila i kategorije možete pregledati na linku, a uvijek možete i nazvati ili kontaktirati neku od naših poslovnica direktno. 

Na kraju dolazi korak u kojem se bira paket pokrića. Ako želite biti bezbrižni, uvijek preporučamo da odaberet paket “Total protect”, u kojem su uključene sve štete koje se mogu dogoditi. Vi možda jeste odličan vozač, ali na prometnicama postoje i manje vješti vozači, a negzgode i štete se mogu dogoditi svakome. Zašto riskirati, kad možete biti mirni?

Dodaci su zadnji korak Vaše rezervacije, vodite računa o sjedalicama ako su djeca u autu, naravno ako planirate putovati izvan granica Hrvatske, također uključite odmah kod rezervacije. Ako imate dodatnih pitanja ili nejasnoća, svakako pogledajte naša najčešće postavljana pitanja.

Ako Vam hitno treba informacija, kontaktirajte naš korisnički centar na:

+385 1 4094 444

[email protected]