Kako doći od Zagreba do Plitvica?

Najčešći način putovanja od Zagreba do Plitvičkih jezera je automobilom, a kako drugačije nego uz CARWIZ flotu! Vožnja traje otprilike 2,5 do 3 sata, ovisno o prometu i uvjetima na cesti. Trebate krenuti prema jugozapadu iz Zagreba prema autocesti A1 u smjeru Splita.
Kako doći od Zagreba do Plitvica?

Najčešći način putovanja od Zagreba do Plitvičkih jezera je automobilom, a kako drugačije nego uz CARWIZ flotu!

Vožnja traje otprilike 2,5 do 3 sata, ovisno o prometu i uvjetima na cesti. Trebate krenuti prema jugozapadu iz Zagreba prema autocesti A1 u smjeru Splita. Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se uz autocestu A1, tako da ćete sve vrlo lako pronaći. Slijedite oznake prema Nacionalnom parku Plitvička jezera.

Nacionalni park Plitvička jezera je prekrasno prirodno područje s jezerima, slapovima i šumama, a prije polaska preporučamo da provjerite radno vrijeme i cijene ulaznica, kao i dodatne sadržaje koji vas zanimaju. 

Izlet na Plitvička jezera idealan je za sve grupe. Bilo da želite otići s obitelji i opustiti se u prirodi, ili razmišljate o team buildingu na kojem ćete samo uživati i zaboraviti na kratko na obaveze. 

Naravno, upotpunite doživljaj i iznajmite vozilo u CARWIZU i sigurno krenite na put i avanturu.

Naslovna fotografija preuzeta sa Pexela.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »