PRATITE LI TRENDOVE?

Odaberite neke od najpopularnijih modela vozila 2022. i putujte sa stilom!
PRATITE LI TRENDOVE?

Ako ste među onima koji razmišljaju o najmu vozila onda ste pred doista velikim izazovom. Izbor modela u floti Carwiza u Hrvatskoj je impresivno velik no neki su modeli značajno popularniji od drugih.

Vozila iz SUV segmenta uvjerljivo drže vrh ljestvice popularnosti i to sa razlogom.

Gotovo svaki proizvođač proizvodi barem jedan SUV, s velikom raznolikošću modela u ponudi. Iako je puno opcija luksuz, to dodatno otežava pronalaženje automobila koji bi mogao biti najbolji za Vas. U floti Carwiza tako možete pronaći najtraženije SUV modele poput DS7, Kia Sportage, Hyundai Tucson… Izbor SUV-ov koji su dovoljno veliki da služe kao obiteljski automobili, s prostorom za najmanje četiri odrasle osobe i velikim prostorom za prtljagu ili kućne ljubimce, dok još uvijek morate razmisliti hoćete li odabrati mainstream ili premium SUV, odlučiti hoćete li trebati pet ili sedam sjedala i odlučite se između benzinskog, dizelskog, hibridnog ili električnog pogona?!

Naravno, naši će vam prodajni agenti pomoći prilikom bilo kakvih nedoumica kako bi vaše putovanje prošlo bez problema.

Pokrenuti potražnjom potrošača za održivim iskustvom u vožnji i strožim propisima o emisijama, električni automobili najvažniji su trend koji utječe na globalnu automobilsku industriju ove godine pa tako i samu ponudu rent a car kuća. Hibridna i električna vozila postaju sve zanimljivija za vožnju. Električni automobili također uživaju u većem dometu i rastućoj mreži stanica za punjenje u cijelom svijetu, dok se o samoj cijeni putovanja ne treba puno razgovarati. Putovanja su dostupnija nego ikada prije a sve najpopularnije modele možete pronaći i rezervirati ovdje.