Ovo su najčešće pogreške klijenata kod najma vozila

Jeste li napravili ove korake kod najma automobila? Stigao je i taj dan, čekali ste putovanje mjesecima, a odličan dodatak da si olakšate je najam sigurnijeg automobila. Ipak, postoji nekoliko grešaka koje viđamo gotovo svakodnevno.
Ovo su najčešće pogreške klijenata kod najma vozila

Jeste li napravili ove korake kod najma automobila?

Stigao je i taj dan, čekali ste putovanje mjesecima, a odličan dodatak da si olakšate je najam sigurnijeg automobila. Ipak, postoji nekoliko grešaka koje viđamo gotovo svakodnevno:

  • Niste dobro pregledali automobil. Razumijemo da Vam se žuri ili možda smatrate da se nema što pregledati. Pregledajte štete, i evidentirajte ih prije polaska putem linka koji ste dobili na mail. Ako imate nedoumica, prije najma svakako proučite našu sekciju gdje smo izdvojili češto postavljana pitanja

  • Niste odabrali osiguranje. Čak i ako ste najbolji vozač na svijetu, nezgode se uvijek mogu dogoditi. Osigurajte se! Platiti ćete nešto više, ali ići na put bez brige.

  • Ne postavljate pitanja jer Vam je neugodno. Trenutak preuzimanja vozila nije vrijeme za nelagodu. Ne postoje glupa pitanja. Današnji auti su novi i moderni i skroz je u redu ako neke stvari ne znate. Čak i ako to znači da ne znate otvoriti vrata ili gepek. Vjerujte nam, i mi učimo svakodnevno!

  • Niste dodali drugog vozača. Ako postoji i najmanja šansa da će netko uz Vas voziti, obavezno ga registrirajte. U slučaju nezgode, samo ste Vi odgovorni za sve čak i ako auto vozi netko drugi. Ugovor je na Vaše ime. 

  • Niste odabali odgovarajući auto. Na licu mjesta ste shvatili da je auto koji ste odabrali ipak manji nego ste mislili ili ste možda pretjerali sa prtljagom? Ne brinite, na licu mjesta možete promijeniti rezervaciju i uzeti veći auto. Prije rezervacije pregledajte našu flotu, a ako imate dodatnih pitanja uvijek možete direktno nazvati poslovnicu u kojoj Vas zanima najam.

…i šećer na kraju:

3+1 gratis u CARWIZU cijeli studeni!

Rezerviraj odmah!

Izvor fotografije: Freepik

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »