Luksuzni terenci mogu se iznajmiti za 35 eura dnevno

Sezona skijanja je pred vratima, a vaš automobil je već u poodmaklim godinama i niste sigurni da bi se u njemu bilo pametno s obitelji zaputiti do skijališta udaljenog kakvih 1000 kilometara, i to u najizazovnije doba godine, po zimi, hladnoći i snijegu...
Luksuzni terenci mogu se iznajmiti za 35 eura dnevno

Sezona skijanja je pred vratima, a vaš automobil je već u poodmaklim godinama i niste sigurni da bi se u njemu bilo pametno s obitelji zaputiti do skijališta udaljenog kakvih 1000 kilometara, i to u najizazovnije doba godine, po zimi, hladnoći i snijegu... Ipak, zaista želite obitelji priuštiti odlazak na skijanje i uživanje na snijegu. Koje je riešenje?

Pa postoji li bolje rješenje od rent a cara za odlazak na skijanje? 

Posjetio nas je Jutarnji list i iz prve ruke provjerio sve - kako izgleda proces najma auta, koje su cijene, kakva je ponuda, koji su auti najbolji izbor za odlazak na skijanje i na koncu je li isplativo?

Ovo su prvi dojmovi ukratko:

"Dovoljno je doći na dogovorenu lokaciju, potpisati potrebnu dokumentaciju i već ste na putu. U Carwizu će vam besplatno ponuditi i dječju sjedalicu i GPS uređaj, a želite li na put bez ikakvih briga možete i nadoplatiti potpuno pokriće možebitne štete na vozilu."

Cijeli članak je dostupan na linku. Hvala ekipi Jutarnjeg što su prepoznali itekako korisnu temu za sve.

Naravno, za sva dodatna pitanja i informacije uvijek stoji na raspolaganju naš korisnički centar:

... ili nazovite direktno poslovnicu u kojoj Vas zanima najam.

Naslovna fotografija: Marin Tomaš