Provjereni franšizni model poslovanja širimo na Sjedinjene Američke Države

Novim franšiznim partnerstvom na Floridi nastavljamo globalnu ekspanziju.
CARWIZ rent a car - USA - Provjereni franšizni model poslovanja širimo na Sjedinjene Američke Države

Potpisivanjem ugovora s kompanijom s najvećeg svjetskog tržišta rent-a-car industrije koja posluje u Međunarodnoj zračnoj luci Orlando, nakon nešto manje od godine dana i prisutnosti u petnaest država,CARWIZ International otvara i svoju prvu rent-a car poslovnicu u Sjedinjenim Američkim Državama. Novom suradnjom, nakon europskog, afričkog i azijskog tržišta istupamo i na zahtjevno američko na kojem nam je ovo ujedno i prva franšiza.


Frane Herceg, Franchise Manager

Novopotpisanom suradnjom s franšiznim partnerom iz Orlanda, mjesta u jugoistočnoj saveznoj državi Floridi, nastavili smo svoju globalnu ekspanziju i potvrdili uspjeh ostvaren proteklog tjedna na WTM sajmu u Londonu:

Pregovore smo započeli u veljači ove godine, a finalizirali smo ih za vrijeme trajanja WTM sajma u Londonu. Američko u odnosu na druga tržišta je najzahtjevnije zbog tržišnih pravila koja se u mnogočemu razlikuju od europskih, afričkih i azijskih. Smatramo kako je poslovnica na međunarodnoj zračnoj luci u Orlandu koja je ujedno i najveće tržište rent-a-car industrije u svijetu dobar način da se predstavimo klijentima iz SAD-a“, objasnio je Frane Herceg, Franchise Manager CARWIZ rent a cara.

Podsjetimo, unazad godinu dana putem franšiznog modela poslovanja plasirali smo svoje poslovanje u Srbiju, Grčku, Tursku, Island, Maltu, Maroko, Irsku, Latviju, Albaniju, St. Maarten, Poljsku, Bosnu i Hercegovinu čime smo zaslužili titulu najbrže rastućeg globalnog rent-a-cara iz Hrvatske.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »