Nova uprava Carwiza u Hrvatskoj stavlja naglasak na transparentnost poslovanja!

Prvi u Hrvatskoj uvode digitalni način praćenja oštećenja na vozilima putem mobilne aplikacije
Nova uprava Carwiza u Hrvatskoj stavlja naglasak na transparentnost poslovanja!

Samo nekoliko mjeseci nakon preuzimanja cjelokupnog poslovanja Carwiza u Hrvatskoj, nova Uprava kreće sa uvođenjem najavljenih noviteta te se okreće prema modernijim rješenjima koja će, uz digitalno praćenje oštećenja na vozilima, zasigurno povećati zadovoljstvo korisnika cjelokupnom uslugom.

Jedan od svakako najvećih problema ove industrije je upravo praćenje i kontrola oštećenja na vozilu, uvjetovana naravno iznimnom dinamikom najma vozila u visokoj sezoni. Svjesni važnosti ovih problema i nedostatka, u Carwiz Hrvatska odlučili su uvesti nove alate koji će značajno pomoći u daljnjem poslovanju.

S ovim se problemom u svom dugogodišnjem iskustvu rada u rent-a-car industriji susreo i COO Carwiz Hrvatske, Borko Ribić  te se zajedno sa svojim timom usredotočio na stvaranje i uvođenje inovativnih rješenja koja su prvenstveno usmjerena na transparentnost poslovanja i pojednostavljenja radnih procesa u svrhu povećanja zadovoljstva i iskustva korisnika.

Iako se i do sada koristio standardni sustav izvida šteta na vozilu, takozvani Vehicle condition form, ponekad su postojale nedoumice koje na ovaj način nastoje otkloniti.

"Sinergija između efektivnosti i efikasnosti je neophodna, želimo pojednostaviti procese, eliminirati korake koji zahtijevaju previše vremena i resursa a zauzvrat daju premalo vrijednosti.Tako kao prvi korak, u naše svakodnevno poslovanje uvodimo mobilnu aplikaciju koja omogućuje apsolutno transparentnu i 100% učinkovitu digitalnu kontrolu oštećenja na vozilu, osmišljenu za poboljšanje transparentnosti između pružatelja usluga najma i klijenta. Ovakvim uvidom u postojeće stanje vozila želimo stvoriti višu razinu povjerenja kod naših klijenata  i omogućiti im bezbrižno putovanje.“ Kaže Ribić i dodaje:

"Proces započinje kada se putem aplikacije fotografira i evidentira trenutno stanje i eventualna oštećenja na vozilu. Slike se prosljeđuju na e-poštu korisnika uz digitalni potpis za njihovu evidenciju gdje putem veze u e-pošti korisnici mogu vidjeti snimljene fotografije i prenijeti vlastite fotografije po želji kako bi pružili dodatne detalje o bilo kakvom oštećenju. Po povratku vozila iz najma, tijekom postupka pregleda vozila u slučaju novih oštećenja fotografije se digitalno uspoređuju sa stanjem vozila prilikom preuzimanja. Na ovaj način zamjenjujemo papirnatu formu te anuliramo eventualne sporne situacije."

Nova uprava u Carwizu je svoj fokus usmjerila na zadovoljavanje potreba tržišta ali istovremeno podizanje kvalitete usluge, pomno prateći sve novitete iz industrije nastojeći reagirati brzo i nastaviti sa uvođenjem novih, modernijih rješenja.

Neprestano razvijanje vlastitih alata i praćenje kretanja u industriji, najbolji je način za stvaranje puta do tržišnog vodstva, a uvođenje novih svjetskih inovacija je uspon koji garantira održavanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »