Croatia Airlines i Carwiz potpisali sporazum o poslovnoj suradnji!

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik i najbrže rastući hrvatski rent-a-car ujedinjenim snagama do dodatnih pogodnosti za putnike!
Croatia Airlines i Carwiz potpisali sporazum o poslovnoj suradnji!

Zagreb, 18. ožujka 2022. - Croatia Airlines, nacionalni avioprijevoznik te član udruge Star Alliance i Carwiz International, najbrže rastuća hrvatska rent-a-car tvrtka, danas su potpisali sporazum o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će se korisnicima usluga obje tvrtke u narednom razdoblju ponuditi dodatne vrijednosti, što će putovanja učiniti još jednostavnijima, a željene destinacije brže dostupnima.

Navedena suradnja rezultirala je zajedničkim proizvodom Fly&Drive, koji će zacijelo biti od velike koristi putnicima koji putuju iz razonode kao i onima koji putuju zbog poslovnih razloga, jer će im Croatia Airlines i Carwiz International ujedinjenim snagama osigurati bezbrižno putovanje do krajnjeg cilja.

Uz atraktivne cijene i popuste od 15 posto na uslugu rent-a-cara te 15 posto na cijenu zrakoplovne karte program Fly&Drive osigurat će najvišu kvalitetu usluge, koju putnici s pravom i očekuju.

Prilikom potpisivanja sporazuma o poslovnoj suradnji Direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa Slaven Žabo je naglasio:

  • "Posebno nas raduje što naše dosadašnje inicijative otvaraju nove prostore u promišljanju uspješnih kompanija koje posluju u Hrvatskoj te tako unapređuju hrvatsku turističku i gospodarsku ponudu. Croatia Airlines kao strateški važan dio hrvatske prometne infrastrukture već više od 30 godina povezuje Hrvatsku s najvažnijim europskim metropolama kao i hrvatske regije, a u suradnji sa zrakoplovnim partnerima i udruženjima putnicima osigurava pristup globalnoj mreži letova te korištenje mnogih pogodnosti. Od danas spajamo zrak s kopnom i drago nam je što putnicima nudimo još cjelokupniju uslugu u suradnji s pouzdanim partnerom, osiguravajući im prijevoz do željenog odredišta."

Krešimir Dobrilović, direktor Carwiz Internationala istaknuo je:

  • "Ova suradnja je na tragu nastojanja Carwiz Internationala da svim svojim kupcima osigura najbolje moguće iskustvo putovanja. Mišljenja sam da je naša poslovna suradnja ostvarena na obostrano zadovoljstvo, a da će dodatni benefiti stvoreni snagom baš hrvatskih kompanija rezultirati zadovoljstvom kupca, što i je prioritet zajedničke suradnje."

Croatia Airlines i Carwiz International važni su dionici hrvatske prometne infrastrukture, koji će svojom prisutnošću i kvalitetnom pokrivenošću u zraku i na zemlji putnicima u Republici Hrvatskoj osigurati vrhunsku kvalitetu i doživljaj putovanja uz jednostavnost korištenja i pristupačne cijene, čineći Hrvatsku još poželjnijom destinacijom pri izboru putovanja.

 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »