Carwizovci team buildingom obilježili početak nove sezone

Djelatnici Carwiza početak proljeća i nove sezone obilježili su zabavnim 'SMART team buildingom' u Belom Manastiru, u Baranji.
CARWIZ rent a car - SMART team building

Carwiz svoj poslovni uspjeh uvelike temelji na svojim zaposlenicima te neprestano ulaže u zadovoljstvo i edukaciju svojih djelatnika jer samo motivirani i educirani djelatnici mogu svojim klijentima pružiti nezaboravno iskustvo.

U sklopu trodnevnog team bulidinga organizirane su brojne edukativne radionice i sportski izazovi koji su tijekom događanja potvrdili izvrsnost i kreativnost zaposlenika u rješavanju mnogih izazovnih situacija.

Edukativna radionica u organizaciji Davora Bilmana i njegovog teama, istaknula je važnost timskog rada u svakodnevnim ali i izazovnim poslovnim situacijama kada snagu i potporu očekujemo od kolega i suradnika.

Upravo to je i bio zaključak radionice i druženja gdje su djelatnici složno naglasili kako je ovaj događaj još jedan pokazatelj snage i uspješnosti Carwiza - bilo da je riječ o kolegijalnosti među djelatnicima, dijeljenju pozitivne energije i stvaranju nezaboravnih iskustava koje kontinuirano kreiramo i za sve naše korisnike.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »