CARWIZ-u dodijeljeno međunarodno priznanje kvalitete

Customers' Friend
CARWIZ-u dodijeljeno međunarodno priznanje kvalitete

Carwiz je od danas ponosni nositelj međunarodnog certifikata ICERTIAS

Riječ je o certifikacijskoj kući sa sjedištem u Zurichu koja na osnovu ispitivanja javnog mišljenja temeljenog na iskustvu korisnika, ali i detaljnom analizom odnosa prema klijentima, kvalitete customer supporta, odnosa sa zaposlenicima, financijske stabilnosti tvrtke te konkurentnosti i društvene odgovornosti, Carwiz-u dodijelila titulu Customers' Friend.

Dodijeljeno priznanje se temelji na kvantitativnim, primarnim istraživanjima tržišta baziranim na međunarodno propisanim znanstvenim metodama. Premisa istraživanja je da korisnici usluga na B2B i B2C razini najbolje znaju što je dobro za njih. Upravo oni su najrelevantniji izvor informacija o kvaliteti proizvoda i usluge. Anketiranje prema kojem je Carwiz putem ICERTIAS certifikata još jednom dokazao svoj izniman odnos prema korisnicima i razini kreiranja kvalitete usluge, proveden je CAWI metodologijom (Computer Assisted Web Interviewing) putem web anketa, na nasumičnom uzorku od 1.200 domaćih i stranih ispitanika.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »