Čarobnjak te vodi na skijanje

Sudjelujte u nagradnom natječaju i provedite čaroban vikend u Alpama. Nagrada uključuje vikend paket za četiri osobe s uključenim smještajem, ski passom i vikend najmom BMW X1.
CARWIZ rent a car - Nassfeld

Skijaška sezona je pred nama. CARWIZ rent a car je za Vas pripremio nagradni natječaj kojim imate priliku osvojiti nezaboravan vikend u Nassfeldu koji uključuje vikend paket za četiri osobe s uključenim smještajem, ski passevima i vikend korištenjem BMW X1.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi registrirani članovi društvene mreže Facebook i/ili Instagram koji su punoljetni državljani Republike Hrvatske i koji su prijatelji i/ili pratitelji stranice/profila Organizatora na spomenutim društvenim mrežama.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, svaki sudionik do 9. siječnja 2019. treba izvršiti slijedeće korake: 

  1. Otići na https://www.facebook.com/CarwizHrvatska/ i/ili https://www.instagram.com/carwizrentacar/?hl=hr
  2. Javno objaviti fotografiju svog „Čarobnog iskustva“ uz obavezan #čarobnoiskustvo. Čarobno iskustvo je svako iskustvo koje je za vas posebno, poput noćne vožnje, prvih pahulja snijega, putovanja s prijateljima, vašeg grada, kućnog ljubimca, driftanja na snijegu itd.)

Vaše radove možete objaviti među komentarima, na svojoj vremenskoj crti, zidu, profilu itd.. Na natječaj je moguće prijaviti više fotografija. Veći broj objava povećava izglede za dobitak nagrade.

CARWIZ rent a car žiri će u petak 11. siječnja. 2019. u 20h proglasiti pobjednika prema kriteriju odabira najbolje i najatraktivnije fotografije ili video zapisa. Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

I to nije sve… CARWIZ rent a car za Vas uskoro priprema nova iznenađenja. Kako bi bili u tijeku s događanjima i nagradama koje pripremamo, prijavite se na naš newsletter.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »