Sponzorstva 

Utakmica života

Posljednjih nekoliko mjeseci u javnosti se na veliko priča o inovativnom projektu – TV serijalu Utakmici života koji podržava i CARWIZ rent a car!
CARWIZ rent a car - Utakmica života

Utakmica života je  „reality show“ koji će se prikazivati na Hrvatskoj nogometnoj televiziji narednih mjesec dana svakim danom osim ponedjeljka. Emisije će pratiti pripreme 30 najboljih mladih igrača odabranih između više od tisuću prijavljenih.

U nogometnom kampu Zagrebello igrači će se pripremati za "utakmicu života" nakon čega će 10. lipnja 11 finalista na Maksimirskom stadionu zaigrati protiv All Star momčadi, a pobjednik će potpisati jednogodišnji ugovor s Dinamom.

Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mateo Kovačić neki su od ambasadora "Utakmice života", a sama ideja za show potekla je od Ivana Rukavine i partnera projekta, nogometaša Danijela Pranjića. TV ekipa i produkcija pod vodstvom su Dubravka Merlića, čiji tim posljednjih mjeseci stvara ovaj projekt.

Najvažnija sporedna stvar na svijetu – nogomet – spada među omiljene sportove Hrvata, ali brojni talenti nikad ne dobiju priliku baviti se njime profesionalno. Upravo je to misao vodilja pokretanja ovog projekta koji će pobjedniku, ali i finalistima zauvijek promijeniti život.

'Stigli smo do trenutka kad se u projekt uključuje cijela Hrvatska. Marljivo smo radili i pripremali sve do posljednjeg detalja kako bi javnost mogla vidjeti kako zapravo izgleda život iza kamera nogometnih nada i nogometaša. Od danas počinje druga faza projekta za koji već sada postoji interes diljem svijeta!', izjavio je autor projekta, mladi poduzetnik Ivan Rukavina.

Emisije će voditi Fani Stipković, a u njima će gostovati glavni trener Igor Štimac, stručni stožer te žiri kao i brojni sportaši i osobe povezane s nogometnim svijetom. Bit će zanimljivo vidjeti prave emocije mladića koji su odabrali ovaj put kako bi se pokušali izboriti za mjesto na profesionalnoj razini najpopularnijeg sporta na svijetu.

Vjerujemo da će Utakmica života osvojiti ljubitelje nogometa i sporta, a suradnja stručnjaka i ponajboljih hrvatskih nogometaša jamči da nas očekuje prava nogometna bajka. A kako u svakoj bajci mora postojati i kočija, CARWIZ rent a car je za komforno putovanje stručnog stožera i sudionika Utakmice života osigurao kombi vozila i limuzine visoke klase.

Pratite Utakmicu života na društvenim mrežama:

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »