Sponzorstva 

CARWIZ rent a car i Tportal u Rusiji

Zahvaljujući unaprijeđenom iskustvu vožnje koji nudi novi PEUGEOT 3008, ekipa Tportala uživat će u putovanju na utakmice svjetskog nogometnog prvenstva!
Najam osobnih i kombi vozila - Peugeot  3008

Tportal prati Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018 od priprema hrvatske reprezentacije do završetka prvenstva kroz svibanj, lipanj i srpanj 2018. godine.

Svakog dana će donositi čitateljima novosti iz Rusije, statistike, live prijenose utakmica, komentare njihovih sportskih novinara i nagradne igre za sve najvjernije hrvatske navijače.

Kao poseban projekt unutar specijala, novinar Tportala Silvijo Škrlec putuje automobilom CARWIZ rent a cara u Rusiju te dokumentira svoje putovanje kroz putopis. Putopis osim sportskih tema uključuje i teme koje svako SP čine još zanimljivijim: što se jede u Rusiji, kako prolazi putovanje između gradova u kojima se igraju utakmice, koje su atrakcije gradova kroz koje prolazi ili u kojima boravi za vrijeme trajanja SP-a, druženje sa navijačima iz našeg i suparničkih tabora, što navijači suparničkog tabora znaju o Hrvatskoj…