Sponzorstva 

48. Kutija šibica

CARWIZ je i ove godine ponosni sponzor 48. izdanja najpopularnijeg i najbrojnijeg malonogometnog turnira Kutije Šibica.
Kutija šibica - Powered by CARWIZ rent a car

Nakon uspješne suradnje u 2017. godini odlučili su i ove godine nastaviti suradnju te su osigurali službeno vozilo organizatorima do kraja turnira nakon čega će seniori dobiti vozilo na korištenje.

Ovaj zagrebački malonogometni turnir održava se od 1970. godine, a ime je dobio po dvorani na Trešnjevci popularno zvanoj Kutija šibica u kojoj je turnir prvi put odigran.

Riječ je o tradicionalnom turniru koji promovira naraštaje nogometnih zaljubljenika, amatera i profesionalaca, spaja sve generacije, haklere, malonogometne heroje svojih ulica i kvartove koji su odrastali s turnirom. Turnir fascinira svojom posebnošću i jedinstvenom nogometnom filozofijom koja zrači emocijama i stoga su u CARWIZ rent a caru s ponosom prihvatili ponudu da još jednom kao sponzori podrže ovaj kultni događaj.

Najveći malonogometni spektakl u regiji „Liga prvaka za malonogometaše“ započela je u subotu 24. studenog kada su odigrane utakmice glavnog i veteranskog turnira. Ove godine i CARWIZ rent a car osim kao sponzor sudjeluje i na turniru uz momčadi seniora i veterana, a početak turnira obilježili su s dvije pobjede. Svaka čast momcima i vjerujemo da će se hrabro boriti sve do finala.

CARWIZ rent a car je odlučio sudjelovati i u nagrađivanju gledatelja u dvorani pa će najsretniji među posjetiteljima dobiti priliku osvojiti petodnevni najam atraktivne Toyote C-HR.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »