Sponzorstva 

LEAP Summit

Kao brončani sponzor međunarodnog LEAP Summita CARWIZ rent a car ponosno podržava ovaj uzbudljiv projekt koji okuplja tisuće sudionika iz više od 35 zemalja i svjetski poznatih predavača iz različitih industrija i tvrtki.
LEAP Summit

Konferencija se održava na Zagrebačkom Velesajmu od 15. – 17.03.2018. i sastoji se od globalne konferencije LEAP Summit, LEAPin konferencija, LEAP zajednice i LEAP programa budućih lidera i budućih poduzetnika te predstavlja globalni pokret koji utječe na više od 100.000 ljudi diljem svijeta.

Konferencija će u tri dana okupiti više od 2000 „Changemakersa“ iz više od 30 zemalja koji su vodeći u svojim zajednicama. Naglasak konferencije je na temama vezanim uz inovacije, IT i moderne tehnologije, poduzetništvo, razvoj karijere i priče koje mijenjaju život.

LEAP Summit okuplja ljude iz cijelog svijeta na jednom mjestu te ih uči kako se nositi s najvećim izazovima našeg vremena.

Zanimaju li vas nove tehnologije, digitalni marketing, inovacije, poduzetništvo te inspirativne priče LEAP summit je pravo mjesto za vas.

Očekuje vas više od 60 predavača iz različitih industrija, tisuće sudionika iz više od 35 zemalja, paralelni programi na nekoliko etapa, tako da uvijek možete pronaći zanimljive teme za sebe, mogućnosti za umrežavanje, širenje poslovanja i upoznavanje s ljudima poput vas.

Različite zanimljive radionice, predavanja i dodatni sadržaji te programi, B2B mreža s međunarodnim poduzetnicima i kraj na kraju Međunarodni party program - FLEAP out!

Na LEAP Summitu možete sudjelovati potpunosti besplatno, no broj mjesta je ograničen.

Ukoliko još niste, prijaviti se možete na http://bit.ly/LEAP-Summit-applications

Vidimo se na LEAP-u!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »