Partnerstva 

Carwiz ulaže u edukaciju svojih zaposlenika

CARWIZ rent a car potpisao je ugovor o poslovnoj suradnji s Davorom Bilmanom, trenerom na području vođenja, prodaje, komunikacije i timskog rada.
Davor Bilman

Široj javnosti poznat kao instruktor plesa te član žirija u zabavnim emisijama Ples sa zvijezdama i Supertalent, u poslovnom miljeu Bilman je priznati edukator na području poslovne psihologije i konzultant koji surađuje s respektabilnim klijentima, licencirani je predavač i trener na području prodaje, timskog rada, komunikacije i savjetovanja.

Suradnja će se temeljiti na razvojnim edukacijama Carwizovih stručnih kadrova, prvenstveno na domaćem tržištu, ali i edukaciji franšiznih jedinica na globalnoj poslovnoj sceni gdje se Carwiz u posljednjih godinu dana uspješno širi. Riječ je o dodatnom aspektu primjene razvoja znanja i stručnosti, kako za naše domaće djelatnike, tako i za međunarodne partnere koji od nedavno nose Carwizovu franšiznu titulu.


Barbara Mrkić, direktorica marketinga Carwiza i Davor Bilman

Carwiz svoje poslovanje ubrzano širi po cijelom svijetu te je jedna od rijetkih domaćih kompanija kojoj je dosad pošlo za rukom pokretanje vlastite franšize. U samo dvije godine od osnutka Carwiz se proširio na tržišta Latvije, Grčke, Turske, Cipra, Maroka, BiH, Srbije, Albanije, a planovi za 2019. su širenje na dodatnih 20-ak tržišta u cijelom svijetu.

Više o CARWIZ franšizi možete saznati ovdje.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »