Sponzorstva 

Čarobnjak uz Snježnu kraljicu

CARWIZ i Hrvatski skijaški savez potpisali Ugovor o suradnji.
Krešimir Dobrilović, Vedran Pavlek

Danas je u prostorijama CARWIZ rent a cara službeno potpisan Ugovor o suradnji između Hrvatskog skijaškog saveza i CARWIZ rent a cara. Potpis Ugovora parafirali su Vedran Pavlek u ime Hrvatskog skijaškog saveza te Krešimir Dobrilović, direktor CARWIZ rent a cara.  Ugovor uključuje više aspekata suradnje te ekskluzivni sponzorski ugovor tijekom Snow Queen Trophy utrke. CARWIZ će između ostalog osigurati organizatorima, skijašima i VIP gostima sigurno i udobno putovanje do Sljemena, gdje će biti održana skijaška utrka.

Ovogodišnja utrka za najbolje svjetske slalomašice po trinaesti će puta biti održana u subotu 5. siječnja 2019. godine na Sljemenu. Muška će slalom utrka po deseti puta biti održana u nedjelju 6. siječnja.

Utrke će okupiti 150 najboljih svjetskih skijašica i skijaša te više od 400 članova ekipa iz oko 25 zemalja s četiriju kontinenata. Slalomske utrke vremenski su podešene tako da što više skijaških zaljubljenika posjeti Sljeme te se i ovog puta očekuje na tisuće navijača koji će zajedničkim snagama stvoriti prepoznatljivu atmosferu na oba natjecateljska dana. Za sve VIP goste, Carwiz organizira prijevoz u svojim luksuznim vozilima uz najvišu razinu kvalitete koja krasi ovu tvrtku.

Vrhunska utrka „Snow Queen Trophy“ i sjajna sljemenska atmosfera, tijekom svih ovih godina pozicionirali su Zagreb uz bok najuglednijih svjetskih skijališta, te su sljemenske utrke uvrštene u „Club 5+ Ski Classics“, klub najboljih tradicionalnih organizatora utrka Svjetskog kupa. Međunarodna skijaška federacija uvrstila je sljemenske utrke u kalendar do 2022. godine, do kada su kalendari trenutno napravljeni, potvrdivši time veliko povjerenje Hrvatskom skijaškom savezu.

Ovom suradnjom Carwiz je u svoj portfolio dodao još jedan vid prestižne suradnje koji ova rent a car kuća ostvaruje sa sportskim subjektima u Hrvatskoj. Tragom poslovne politike kojom se realizira pomaganje i razvoj domaćeg sporta i vezanih manifestacija, dan je još jedan vid doprinosa sportu i promociji Hrvatske kao destinacije u svijetu.

Krešimir Dobrilović, direktor Carwiza naglašava kako je iznimna čast biti dio tima pokrovitelja i partnera koji će Zagreb još jednom učiniti nezaobilaznim i zasigurno najatraktivnijim mjestom održavanja utrka Svjetskog kupa. “Ponosni smo na činjenicu da Carwiz može dati svoj doprinos  utrci koja je godinama predmet hvale svih posjetitelja, a posebno najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša. Naša uloga i suradnja s Kraljicom će zasigurno postati dugoročna jer nam je kao trenutno najbrže rastućoj rent a car kući u Hrvatskoj u interesu partnerski se vezati uz jednako progresivne i atraktivne partnere te vezana događanja. Gledajući razinu promocije koju ove utrke realiziraju na globalnoj razini, moćemo reći da smo počašćeni što svojim malim doprinosom dajemo obol promociji događanja, grada Zagreba i Hrvatske u svijetu”.