Sponzorstva 

Kutija šibica

Malonogometni turnir Kutija šibica najdugovječniji je nogometni događaj u Zagrebu i regiji koji ove godine slavi svoj 47. rođendan!
Kutija šibica

Uz seniorski turnir, na Kutiji šibica igrat će se i 11. izdanje sve popularnijeg veteranskog turnira, te drugu godinu za redom i turnir žena.

Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske očekuje se i sudjelovanje velikog broja momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica sigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji na kojem će svoje vještine i znanje demonstrirati najbolji malonogometaši današnjice.

Uz već popularnu Dvojku Doma sportova turnir će se odigravat i u sportskim dvoranama u Trnskom, na Peščenici i u Dubravi te naravno u sportskoj dvorani Trešnjevka poznatoj kao Kutija šibica.

Sustav natjecanja za seniore i veterane jednak je prethodnim izdanjima Kutije - igra se po principu 5 igrača u polju i vratar s loptom broj 5 koja je prilagođena igranju malog nogometa na parketu. Kod žena sustav igranja uključuje 4 igračice u polju uz vrataricu, a igra se s loptom veličine 4.

Upisnina za seniore i veterane (1979. i stariji) iznosi 1000 kuna po momčadi dok je cijena prijava za žensku ekipu na inicijativu Gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića snižena za 50% odnosno na 200 kuna.

Ove će godine, također na inicijativu Gradonačelnika biti udvostručen i nagradni fond za pobjednice ženskog turnira. Uz osobnu prijavu na adresi Trg Krešimira Ćosića 11 – Dom sportova, momčadi se mogu prijaviti i putem službene stranice turnira www.kutija-sibica.hr.

CARWIZ rent a car kao ponosni sponzor pobjednicima turnira omogućio je dvomjesečno korištenje novog BMW X1.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »