Sponzorstva 

TIJARAsposaNEWS - Istarski Festival Vjenčanja

Za siguran i komforan dolazak modnih dizajnera na festival zaslužan je CARWIZ rent a car.
https://www.carwiz.rent/hr/promo/rent-a-car-koji-nagraduje-vjernost

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja i popratnih sadržaja danas je poznat događaj u cijeloj Hrvatskoj kao Festival koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja.

To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom izlagača, publike i medija te je stoga odlična prilika za Vašu promociju i reklamu. Ovaj Festival omogućuje stvaranje direktnih kontakata s posjetiteljima i na taj način potencijalni mladenci mogu na jednom mjestu doznati sve informacije i prikupiti kontakte za organizaciju svog vjenčanja.

Tijekom dva dana Festivala održavat će se zanimljivi programi: dnevne modne revije vjenčanica i svečanih haljina, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice plesa, izrade buketa, vjenčanog nakita i svadbenih figurica, vjenčane šminke i frizura te razne druge prezentacije, promocije i radionice.

Kao uvertira u TIJARAsposaNEWS tradicionalno će se tjedan dana prije održavanja Festivala održati i TIJARAfashionNEWS. U sklopu eventa predstavljaju se dizajneri iz cijele Hrvatske.

Tako su se u Puli predstavili XD Xenia Design, Boris Pavlin, Martina Felja, Zoran Aragović, Lukabu by Marina Jerant, Yelena Holec, Martina Herak, Ana Kujundžić, Sedma nit, Igor Galaš & Mario Treščec, Etna Maar, Mario Vijačkić, Anthony Avangard, Vedrana Mastela, Blackpearl by Sara Lončarić, Sonja Lamut i mnogi drugi.

Za siguran i komforan dolazak modnih dizajnera na festival zaslužan je CARWIZ rent a car.

Posebne pogodnosti za buduće mladence!

A za sve one koji planiraju vjenčanje ove godine nudimo mogućnost osvajanja besplatnog vikend najma vozila za vaš čaroban dan. Odgovorite na nagradno pitanje na našoj Facebook stranici i sudjelujte u nagradnom kvizu.

PRAVILA SUDJELOVANJA: Nagradni kviz traje do 28. siječnja (20:00 h). Sretni dobitnici bit će odabrani slučajnim odabirom posredstvom stranice random.org nakon završetka kviza. Nagradni najam moguće je ostvariti u periodu do 31. lipnja 2018. uz predočenje pozivnice za vjenčanje, a model vozila ovisi o dostupnosti.

Svim sudionicima nagradnog natječaja čarobnjak poklanja 20% popusta na najam vozila za vjenčanje. Promotivni kod možete preuzeti na web stranici.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »