Sponzorstva 

PAUL VAN DYK

CARWIZ s ponosom ističe sponzorstvo vrhunskog glazbenog događanja ove jeseni.
PAUL VAN DYK - Zagreb - Klub BOOGALOO- Powered by CARWIZ rent a car

Riječ je o pokroviteljstvu zagrebačkog koncerta ikone trance glazbe, jednog od najboljih svjetskih DJ-a, Paul van Dyka. Ovo je drugi dolazak njemačkog DJ-a u hrvatsku metropolu tijekom kojeg će predstaviti deveti studijski album “Music Rescues Me”. Uz njega, na koncertu u zagrebačkom klubu BOOGALOO, 26.10.2018., 22:30h, nastupit će i James Cottle, Woody Van Eyden, Pascal Sander i Corti Organ.

Pau van Dyk je čak dva puta ponio titulu najboljeg svjetskog DJ-a, a surađivao je s mnogim svjetskim glazbenim imenima kao U2, Madonna i Depeche Modea.  Kao vlasnik Grammy nominacije i višemilijunskih naklada još od ranih 90-ih postavlja standarde kao DJ.

U 90-im je bio među najvećim zagovornicima njemačkog ujedinjenja nakon pada Berlinskog zida, a prvi nastup je imao upravo u kultnom berlinskom klubu Tresor 1991. godine. Paul van Dyk, pravim imenom Matthias Paul popularnost je stekaom megahitom “For An Angel” - jednom od najvećih i najutjecajnijih traka svih vremena.

Smatra se jednim od izvođača koji je ostvario najviše putovanja na svijetu prestigavši čak i Boba Dylana, Metallicu, Aerosmith, pa i Rolling Stonese. Dva puta je proglašen svjetskim brojem jedan, a nakon gotovo 30 godina karijere i dalje je produktivan i studijski. Njegov posljednji album “From Then On” s kraja 2017. potvrđuje ga autoritetom trancea i elektroničke glazbe uopće.

Više o eventu možete pogledati na Facebook stranici, a ulaznice su dostupne u prodaji već od petka, 7. rujna preko www.entrio.hr.