Sponzorstva 

Medveščak – Dom Sportova

Ponosi sponzor Medveščaka na EBL ligi
Medveščak – Dom Sportova

Nakon četiri godine čekanja momčad Medveščaka doživjela je redizajn u pripremi za prvu sezonu EBEL-a, novu sezonu otvorili su 8. rujna u Villachu protiv VSV-a. Ekipu je preuzeo Kanađanin Connor Cameron koji je dobro upoznat sa situacijom kluba obzirom da je već boravio u Zagrebu kao pomoćnik Gordieja Dwyera.

Prije ovogodišnjeg povratničkog nastupa, Medvjedi su u Austrijskoj ligi nastupali od 2009. do 2013. godine. U sve četiri sezone uspjeli su ostvariti plasman u doigravanje, a 2010. i 2012. zaustavljeni su tek u polufinalu.
Medvjede će u novu sezonu kao kapetan povesti Nathan Perkovich kojemu će to biti šesta sezona u klubu, a vratarsku postavu predvodi slovenski golman Gašper Krošelj. Osim spomenutog dvojca, iskustvo igranja EBEL-a za Medveščak imaju i Tom Zanoški, David Brine te Sašo Rajsar.

U prvoj fazi koja traje do 28. siječnja, momčadi će odigrati po 44 utakmice (22 doma i 22 u gostima), a nakon toga se podijeliti u dvije skupine u međufazi. Prvih šest plasiranih momčadi iz prve faze automatski ulaze u doigravanje i odigrat će tzv. 'Pick Round' u kojem će se boriti za prednost domaćeg leda, dok će preostalih šest momčadi (plasiranih od 7. do 12. mjesta nakon prve faze) igrati kvalifikacije i pokušati uloviti preostala dva mjesta u doigravanju. Međurunda će trajati tek nešto više od mjesec dana - od 2. veljače do 4. ožujka 2018., a doigravanje započinje četvrtfinalnom serijom 9. ožujka 2018. Sve serije u doigravanju igraju se na četiri pobjede.

CARWIZ kao ponosni sponzor poklanja ulaznice za domaće utakmice, za više informacija pratite naš Facebook profi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »