Partnerstva 

Lider i CARWIZ

Još jedan odličan CARWIZOV poslovni potez partnerstvo je s Lider medijom koja će CARWIZOVIM klijentima svaki tjedan osigurati novu količinu informacija i veliku obostranu korist!
Lider i CARWIZ

Informacije tvrtkama omogućavaju donošenje profitabilnih odluka.

To je ključan resurs za izvrsne performanse jer ništa nije važnije od nadahnuća i dobre informacije prije nego što povučete poslovni potez.

Još jedan odličan CARWIZOV poslovni potez partnerstvo je s Lider medijom koja će CARWIZOVIM klijentima svaki tjedan osigurati novu količinu informacija i veliku obostranu korist!

Glavni proizvod tvrtke Lider media d. o. o. poslovni je tjednik Lider, namijenjen ponajprije menadžerima i poduzetnicima iz malih, srednjih i velikih tvrtki, ali jednako tako svim poslovnim ljudima i onima koji se žele baviti biznisom. Posebnu pozornost Lider posvećuje mlađim čitateljima, onima koji su tek na početku poslovne karijere, kao i studentima koji su na putu da uđu u menadžerske ili poduzetničke vode.

U najnovijoj suradnji s Liderom, jednim od najutjecajnijih i najpopularnijih poslovnih časopisa, svim svojim klijentima nudimo poseban popust od 10 posto na sve Liderove pretplatničke planove. Iskoristite snagu informacija, posjetite www.lider.media/pretplata i upotrijebite promotivni kôd #vozimcarwiz pri naplati.

Svim postojećim i novim pretplatnicima Lider media kao jednu od pogodnosti daruje 20 posto popusta* na cijeli kratkoročni najam i 5 posto popusta* na dugoročni najam automobila.

Budite informirani i vozite sigurno!

*Primjenjuje na na redovni cjenik, popust se odnosi na osnovnu cijenu najma vozila, ne odnosi se na dodatnu opremu, naknade i pokrića, popusti se ne mogu zbrajati.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »