Partnerstva 

Godinu dana od sada poželjet ćete da ste započeli danas!

CARWIZ rent a car na samom početku godine ponosno predstavlja svog novog partnera koji dolazi iz fitness svijeta – OrlandoFit.
CARWIZ rent a car & OrlandoFit!

2018. godina nam donosi nove izazove i nove poslovne suradnje.

Bit će ih mnogo, bit će velike i bit će posebne, a svaka će na svoj način donijeti brojne benefite svim našim sadašnjim i budućim klijentima.

CARWIZ rent a car na samom početku godine ponosno predstavlja svog novog partnera koji dolazi iz fitness svijeta – OrlandoFit. OrlandoFit, odnosno OrlandoFitness Grupa brend je koji stoji iza najmodernijeg i najvećeg fitness centra u Zagrebu, ali i u regiji: Green Gold Gyma, te jedinstveno koncipiranog i u formi «living rooma» oblikovanog Fitness Kaptola.

Iako smo svjesni važnosti aktivnoga načina života i svih prednosti koje tjelesna aktivnost donosi našem psihičkom i tjelesnom zdravlju, veliki dio nas ipak koristi brojna opravdanja kao izgovor za neaktivnost. Možda je došlo vrijeme odbacivanja svih izgovora i trenutak da učinimo više za sebe, svoje zdravlje i naposljetku i izgled.

S našim novim stručnim partnerom, Orlando Fitness Grupom, dogovorili smo posebne uvjete i beneficije za sve sadašnje i buduće klijente CARWIZ rent a cara! Za sve dane kratkoročnog najma OrlandoFit vam osigurava gratis treninge u svojim fitness centrima, a za svaki mjesec dugoročnog najma OrlandoFit osigurava 25% popusta na mjesečnu članarinu.

Za realizaciju istih dovoljno će biti predočiti vašu osobnu iskaznicu i važeći dokument o najmu vozila na uslužnim lokacijama OrlandoFit fitness centra (GREEN GOLD GYM – Radnička cesta 52 ili FITNESS KAPTOL – Nova ves 17).
Posjetite web stranicu www.orlandofit.hr i saznajte više o sadržajima, programima, rasporedima i radnom vremenu fitnessa. Može li bolje?

Stoga, kolegicu i kolegu „za ruku“ i krenite u novu dimenziju korporativnog i osobnog zdravlja! Ne čekajte „ponedjeljak“ da biste započeli s promjenama, nego se odmah odlučite, organizirajte, dogovorite s kolegama i uputite na tjelovježbu...

CARWIZ rent a car & OrlandoFit!
Avantura počinje! Veselimo se svakom zajedničkom kilometru koji će nas voditi u nove projekte!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »