Sponzorstva 

Futsal Dinamo Powered by CARWIZ

Pred Futsal Dinamom je nova sezona, a da ona prođe što ugodnije pobrinut će se CARWIZ rent a car koji će igračima osigurati sigurno putovanje na gostovanja.
Futsal Dinamom Powered by CARWIZ

Malonogometni klub Futsal Dinamo osnovan je 2012. godine i od tad okupljanja navijače Dinama i razvija ljubav u mlađim generacijama prema Dinamu i Zagrebu. 

Puno ime kluba je MNK Futsal Dinamo. Naziv futsal je zadržan jer je to međunarodno ime za ovaj službeno priznati sport. Razlika između malog nogometa i futsala jest što u malom nogometom na turnirima igra 6 igrača u polju (5 igrača i vratar), dok u futsalu postoje specifična pravila (4 igrača i vratar) i službeno natjecanje.

Futsal Dinamo u novoj sezoni doveo je pojačanje, reprezentativca Hrvatske Jakova Grcića, te nastavio s afirmacijom igrača iz vlastite nogometne škole. Iako odrastanje mladih igrača znači i gubitak kojeg boda, plavi računaju da će se spoj mladosti i iskustva isplatiti u play offu na kraju sezone i u sezonama koje dolaze. 

CARWIZ rent a car jedan je od sponzora koji osim klubu nudi pogodnosti i njegovim članovima pa tako na sve cijene na stranicama CARWIZ rent a cara uz predočenjem članske iskaznice prilikom najma vozila članovi ostvaruju dodatnih 10%.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »