sponzorstva 

ESAS - Novigrad

ESAS prvi regionalni prodajni summit - mjesto stjecanja novih znanja, dijeljenja iskustava i druženja s kolegama.
ESAS - Novigrad

Prvi regionalni prodajni summit ESAS (Executive Sales Adria Summit) održao se u Novigradu od 18. do 20. listopada ove godine. Glavna ideja summita je razvoj prodajne profesije, a temelji se na razmjeni iskustava i prodajnih alata u skladu s najnovijim zahtjevima i trendovima tržišta.


Summit je održan u Aminess hotelu Maestral **** gdje je predavalo preko deset vrhunskih stručnjaka s područja prodajne strategije, unaprjeđenja prodaje, javnog nastupa i tržišnih komunikacija. Posebno predavanje održao je Kevin Abdulrahmano – motivacijski govornik uvršten na sam vrh top ljestvice 25 najboljih govornika za 2017., na temelju 27 000 glasova na etabliranoj stranici speaking.com.

ESAS je namijenjen top managementu, izvršnim direktorima, direktorima i voditeljima prodaje i marketinga, ali i voditeljima ljudskih potencijala, treninga, edukacija, prodajnim predstavnicima, profesionalnim prodavačima i svima koji se vide u prodaji.

Ovaj jedinstveni summit ponudio je moderno, intenzivno i proaktivno učenje koje će rezultirati novim pogledima i inspiracijom prema prodajnim trendovima, a naglasak predavanja od strane desetak predavača bio je o izlasku iz zone komfora i tezi da prodaja nije situacijski određena te da njena uspješnost ovisi o isključivo prodavaču – osobi. Zato je Executive Sales Adria Summit predstavio sveobuhvatno „naoružavanje“, kako savjetima i trikovima, tako i izgradnjom samopouzdanja od strane stručnjaka na područjima prodajne strategije, unaprjeđenja prodaje i javnog nastupa.

Ukoliko ste propustili prvi regionalni prodajni summit u Novigradu od 10. do 13. listopada 2018. nas čeka novo izdanje, a do tada sve novosti pratite na www.salesadria.com.