Sponzorstva 

ESAS 2018

Ove godine u hotelu Parentium, Plava laguna, u Poreču održava se drugi po redu prodajni summit ESAS (Executive Sales Adria Summit).
ESAS 2018 - CARWIZ

Postoje brojne tvrtke koje nude vrhunske usluge ili proizvode, ali njihova kvaliteta nije jamstvo za uspjeh. Uzimanje kriške torte na tržištu postaje sve teže i teže svaki dan, jer klijenti i potrošači često ne mogu vidjeti drvo od šume. Da bi ostali u fokusu, moderni menadžeri moraju uvijek biti u toku s novim prodajnim pristupima, strategijama i rješenjima.

Odlično mjesto za početak evolucije u skladu sa sve promjenjivim tržištem je ovogodišnje izdanje Executive Sales Adria Summita koji se održava od 10. do 12. listopada u Poreču. Na summitu će sudjelovati vrhunski stručnjaci za prodaju i motivaciju iz cijelog svijeta koji će sudionicima omogućiti moderno, intenzivno i pro aktivno učenje koje će rezultirati novim pogledima i inspiracijom prema najnovijim prodajnim trendovima u svijetu današnje prodaje.

CARWIZ rent a car je još jednom dobio ulogu pružiti Premium vozila za potrebe događaja. A kako bi ove dane učinili još zabavnijim, pripremili smo posebne pogodnosti za sve sudionike ESAS-a 2018, uključujući besplatan vikenda najam vozila Audi A4 za najsretnijeg!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »