Sponzorstva 

Društveno odgovornim poslovanjem do stručnih kadrova u budućnosti

CARWIZ  rent a car postao sponzor zagrebačke podružnice ELSA-e.
ELSA powered by CARWIZ rent a car

CARWIZ  rent a car, jedna je od najbrže rastućih kuća u regiji koja u skladu sa svojim poslovnim napretkom nadograđuje i ostale sfere poslovanja te odgovornog djelovanja u okruženju. Strategija poslovanja koju je ova rent a car tvrtka u kratkom roku prezentirala, temelji se na stručnom pristupu poslovnim procesima, ali i adekvatnim ulaganjima u stručna znanja te razvoj i akvizicije stručnih kadrova.

Temeljem takve poslovne politike, Carwiz je u tekućoj godini ostvario suradnju s ELSA-om Zagreb koja je dio šire međunarodne mreže studenata prava (The European Law Students' Association). Riječ je o najvećoj europskoj neprofitnoj i nepolitičkoj udruzi studenata prava i mladih pravnika. Osnovana je 1981. godine u Beču, a danas ima podružnice u 43 europske države te okuplja preko 50 000 aktivnih članova na 300 pravnih fakulteta. ELSA Zagreb postoji od 1986. godine i kroz dugi rad u sklopu Pravnog fakulteta bilježi niz uspješnih i tradicionalnih projekata - seminara, konferencija i tribina vezanih uz pravničke, ekonomske i srodne teme. Sjedište ELSA-e International se nalazi u glavnome gradu Belgije Bruxellesu, a ELSA kao organizacija uživa i konzultantski status unutar Gospodarsko - socijalnog vijeća Ujedinjenih Naroda, Vijeća Europe, ICC-a, WIPO-a, OHCR-a i u drugim decision-making međunarodnim tijelima.

Krešimir Dobrilović, čelni čovjek Carwiza naglašava kako je ova suradnja mali djelić djelovanja tvrtke na razini društveno odgovornog poslovanja.  „Carwiz ovime daje svoj doprinos okruženju u kojem uspješno djeluje. Naš je cilj razvoj društva, ali i stručnih kadrova koji će u budućnosti činiti temelj poslovne, ali i šire zajednice. Gledajući popis stručnjaka koji su tijekom svojih studentskih dana bili aktivni i zapaženi članovi ELSA-e, možemo sa sigurnošću reći kako je ova asocijacija sjajan inkubator budućih društvenih pokretača. Iznimna nam je čast i zadovoljstvo što smo ostvarili ovaj vid suradnje s ELSA-om i što možemo biti malen dio njihovog djelovanja te trenutnog i budućeg razvoja“.

Važno je napomenuti kako su brojni uglednici u Europi nekadašnji aktivni članovi ELSA-e, a danas ponosni alumniji. Jedan od takvih je i trenutni premijer RH Andrej Plenković.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »