Carwiz rent a car ponosni sponzor NK Istra 1961!

CARWIZ rent a car ponosni je sponzor NK Istre 1961 na ovogodišnjoj 1. HNL nogometnog ligi koja se održava od 16.07.2021. do 21.05.2022. godine!
Carwiz rent a car ponosni sponzor NK Istra 1961!

Carwiz rent a car prepoznaje nogometni klub NK Istra kao budućeg strateškog partnera za razvoj i pozitivno poslovanje, također sponzorstvo s NK Istrom vidi kao temelj za prijateljske odnose grada Pule i cijele istarske regije!

Prva hrvatska nogometna liga svake godine uključuje 10 klubova iz Republike Hrvatske, a igra se 36 utakmica četvero kružnim sustavom, dakle, svatko sa svakim četiri puta. Na kraju sezone, prvak druge lige ulazi izravno u prvu ligu te posljednje plasirana momčad ispada u drugu ligu. Prvak lige nastupa kao nositelj u 2. pretkolu UEFA Lige prvaka, dok drugoplasirani i trećeplasirani ulaze u UEFA Europsku konferencijsku ligu, kao i pobjednik Hrvatskoga nogometnog kupa.

Budući da Carwiz rent a car posluje diljem Hrvatske pa tako i u Istri, ova suradnja se nametnula kao logična putanja kojem će obje strane ostvariti svoj željeni cilj. Carwiz ovim putem jača promociju te viziju brenda, dok NK Istra 1961 dobiva jakog i stabilnog sponzora koji će svojim djelovanjem zasigurno donijeti dodatnu vrijednost 1. hrvatskoj nogometnog ligi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »