Sponzorstva 

Carwiz - ponosan sponzor ABA lige

ABA dobila jakog i stabilnog sponzora koji će svojim logističkim i operativnim djelovanjem zasigurno donijeti dodatnu vrijednost ABA ligi.
ABA liga

CARWIZ rent a car od ove je sezone ponosni sponzor ABA lige. Riječ je o popularnoj košarkaškoj ligi koja se igra na području srednje i jugoistočne Europe i jedna je od najkvalitetnijih na području starog kontinenta.

Osnovana je od strane najboljih košarkaških klubova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH i Crne Gore, a tijekom godina nastupali su i brojni klubovi iz Češke, Bugarske, Izraela, Mađarske, Makedonije. U narednoj sezoni je najavljeno priključivanje i sudjelovanje grčkih velikana Olympiacosa i Panathinaikosa.

Budući Carwiz putem vlastitog franšiznog poslovanja ima svoje poslovnice na većem broju navedenih tržišta,  sponzorska suradnja se nametnula kao logična putanja kojom će obje strane ostvariti željene ciljeve - Carwiz na razini promocije te jačanja branda dok je ABA dobila jakog i stabilnog sponzora koji će svojim logističkim i operativnim djelovanjem zasigurno donijeti dodatnu vrijednost ABA ligi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »