CARWIZ čarobnjak je i ove godine uz skijašku senzaciju na Sljemenu!

Počinje sedamnaesto izdanje skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“.
CARWIZ čarobnjak je i ove godine uz skijašku senzaciju na Sljemenu!

CARWIZ rent a car je četvrtu godinu za redom ponosni sponzor “Snow Queen Trophy” utrke Audi FIS skijaškog kupa, koja će se održati 4. i 5. siječnja 2022. godine u Zagrebu.

Ženska slalomska utrka održat će se u utorak 4. siječnja, s početkom prve vožnje u 12,30 sati te druge u 16,05 sati. U srijedu 5. siječnja održat će se muška slalomska utrka s početkom prve vožnje u 15,30 sati te druge vožnje u 18,40 sati.

Kao i prethodne, i ove će se godine utrka odvijati bez gledatelja te najbolje svjetske slalomašice i slalomaše niti ovog puta na cilju neće dočekati navijači. Snježnu kraljicu moći ćemo pratiti uživo na HRT2 te vjerujemo kako će i u ovim posebnim okolnostima opravdati svoj status utrke s najboljom atmosferom.

“Snow Queen Trophy” utrke u mnogočemu su posebne: jedino na sljemenskim utrkama pobjednica i pobjednik dobiju krunu i proglašavaju se snježnim kraljicom i kraljem, a atmosfera u kojoj se utrke održavaju predmet je hvale kako najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša, tako i svih gostiju utrka. Utrka o čijoj uspješnosti ukazuje i ulazak “Snow Queen Trophy” utrke u Club 5 Ski Classics te udruženje tradicionalnih organizatora utrka FIS Svjetskog kupa, čime je organizacija  Hrvatskog skijaškog saveza uz bok vodećih organizatora utrka FIS Svjetskog kupa.

Utrke Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa organiziraju se od 2005. godine kada je Hrvatski skijaški savez organizirao prvu – žensku slalomsku utrku Svjetskog skijaškog kupa, a Zagreb je postao nezaobilazno mjesto održavanja utrka Svjetskog kupa. Od 2008. godine ženskoj utrci pridružena je i muška, a od prve utrke, do danas, “Snow Queen Trophy” utrke su među najgledanijim utrkama Svjetskog kupa.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »