Sponzorstva 

BBCC

CARWIZ rent a car sponzor je Brit Travel Afternoon panela
BBCC

CARWIZ rent a car sponzor je Brit Travel Afternoon panela na temu „Kakve su navike britanskih turista prilikom putovanja?“ održan 12.10.2017. u organizaciji Britanske poslovne komore (British Business Chamber Croatia –  BBCC) u Kaptol Boutique Cinema.

Dan Vidošević, ujedno i moderator panela, Jonathan Howe, blogger jednog od najčitanijih i najnagrađivanijih britanskih putničkih blogova Two Monkeys Travel; Marienna Sanchez Jauregui, bivša gradonačelnica Ibize; Davor Tremac, generalni manager Ubera za Istočnu Europu; Ivan Bušljeta, suvlasnik kluba Papaya iz Novalje te Nick Colgan, osnivač i vlasnik Garden festivala i The Garden Brewery iznijeli su svoja iskustva te razgovarali o načinima na koji hrvatski turistički sektor može privući i zadržati mlade britanske turiste. Ujedno su se dotakli i pitanja gdje odsjedaju mladi britanski turisti, provode li vrijeme isključivo na partyjima, koliko posjećuju festivale te kakva iskustva s njima imaju lokalne zajednice u drugim državama.

Zaključili su da je hrvatsku turističku ponudu nužno produžiti na cijelu godinu, uključujući i kontinentalni turizam, što je u skladu s hrvatskom strategijom razvoja turizma.

Bivša gradonačelnica Ibize, Marienna Sanchez Jauregui naglasila je važnost suradnje vlasti i poduzetnika.
Brit Travel 2017/2018 projekt obuhvaća četiri panel rasprave pod imenom Brit Travel Aftrenoon koje prethode glavnoj konferenciji planiranoj za listopad 2018. godine. Brit Travel Afternoon na temu mladih prvi je iz serije događanja o britanskim turistima i njihovim navikama, dok će preostala događanja pokriti niz tema – od kongresnog, zdravstvenog, gastro, cruising, kulturnog turizma do sve popularnijeg city break i kontinentalnog turizma. 

Inače, Britanska poslovna komora (British Business Chamber Croatia –  BBCC) osnivana je na inicijativu Veleposlanstva Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske s ciljem poticanja komercijalnih odnosa između Velike Britanije i Hrvatske. Kao ključni promotor jačanja komercijalnih, društvenih i kulturnih odnosa između Hrvatske i Velike Britanije, BBCC okuplja članove iz privatnog i javnog sektora koji su prisutni na britanskom i hrvatskom tržištu ili su spremni uspostaviti poslovne veze bilo u Velikoj Britaniji ili u Hrvatskoj.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »