Partnerstva 

Adriatic Innovation Island

Svjetski stručnjaci okupljaju se na hrvatskom otoku. CARWIZ rent a car partner je međunarodne konferencije Adriatic Innovation Island koja se održava na otoku Sveta Katarina pored Rovinja od 8. do 10. svibnja 2018.
CARWIZ rent a car - Sponzor Adriatic Innovation Iskanda

CARWIZ rent a car partner je međunarodne konferencije Adriatic Innovation Island koja se održava na otoku Sveta Katarina pored Rovinja od 8. do 10.05.

Na otoku će se okupit poznati svjetski stručnjaci koji će raspravljati o inovacijama u sektoru digitalnih tehnologija i ljudskih potencijala na dvije paralelne konferencije „Innovate Digital“ i „Innovate HR“.

Ljudi kao izvor konkurentske prednosti

Kako se HR industrija pod utjecajem tehnologije mijenja poduzeća donose neke nove trendove kako bi poboljšali motivacije zaposlenika, fleksibilno radno vrijeme, nove tehnike te nove komunikacijske alate za komunikaciju unutar poduzeća. Neki od predavača koji će se baviti ovim važnim temama su Katarzyna Rusek, Courtney Abraham, te Lindsy Szilvasi.

Motivacija tima i rješavanje izazova su ključni u poslovanju

Na Adriatic Innovation Island također dolazi i poznata svjetska predavačica Cathy O’Dowd poznata i kao prva žena koja se popela na Mt. Everest. Održat će keynote predavanje na temu „Reaching New Heights! - Challenging your team to go further than ever before“.

Digitalne agencije i poduzeća mijenjaju poslovanje

U sklopu Innovate Digital konferencije govorit će se i o aktualnim trendovima u industriji. Ivan Hernandez, voditelj u poznatoj konzultantskoj kući Erns&Young pokazat će kako se brzorastuće tehnologije mogu kombinirati s Internet of Thingsom. Iz Amerike dolazi Ethan Pierse koji će se fokusirati na AI i DeepTech te osnivač CryptoAssets instituta koji će se fokusirati na Blockchain tehnologije.

Erik Meijer, menadžer Deutsche Telekoma u svom će predavanju staviti naglasak na važnu digitalnu transformaciju poduzeća. Stručnjak u umjetnoj inteligenciji, indijac Rudradeb Mitra, pokazat će primjere kako poduzeća mogu iskoristiti moć umjetne inteligencije u svom poslovanju.

Adriatic Innovation Island donosi i unikatno okruženje, budući da je cijeli otok zatvoren samo za sudionike konferencije, pa će se u sklopu konferencije održati i brojni poslovni sastanci.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »