Kako dugoročni najam donosi uštede vašoj tvrtki?

Dugoročni najam vozila svakoj tvrtki donosi uštedu, a u zadnje vrijeme je sve popularniji i za fizičke osobe.
CARWIZ rent a car - Dugoročni najam vozila

Budućnost je stigla u CARWIZ rent a car! Razmislite o opciji dugoročnog najma na vrijeme i iskoristite ponude dok ih još ima. Zadnje 3 godine jako su nas dobro naučile da se stvari mogu promijeniti vrlo brzo, posebno cijene, i uvjeti na tržištu. 

Zato je važno imati partnera od povjerenja i dugoročne suradnje.

Uvijek je dobro biti prvi, zar ne?

Još uvijek na tržištu postoji veliki problem sa nabavkom vozila, ali i dijelova, nalazimo se u vremenu kad ja vozilo postalo teže proizvesti nego ga prodati. Osim toga, cijene zamjenskih dijelova su također u porastu, teško ih je nabaviti, a to nas dovodi do još jednog problema - duže čekanje na popravak vozila i skuplji servis.

Potrebna su vam vozila za poslovne svrhe, prodajne predstavnike, dostavu… Jeste li svjesni da bi se vrlo lako moglo dogoditi da na isporuku istih čekate između 6-12 mjeseci? Za neke marke vozila i duže. Za svaki business je ovo nedopustivo, pa je dugoročni najam vaša najbolja poslovan odluka koja donosi uštede. Na koji način?

Izdvajamo 5 ključnih razloga zašto je to odluka koju ne biste trebali odgađati:

  • Fleksibilnost u svakom pogledu - nudimo vam mogućnost zamjene vozila za drugo vozilo, veće, manje, s većim prtljažnim prostorom, obiteljsko, poslovno, luksuznije, kao i veći ili manji broj vozila iz mjeseca u mjesec ovisno o stvarnim potrebama vašeg posla.
  • Ušteda vremena, posvetite se vašem Core Businessu - ne morate brinuti o servisu, registraciji, kvarovima, zamjeni guma, već ćemo sve odraditi mi. Na taj način štedite vrijeme zaposlenika koji neće biti odsutni s posla i čekati u redovima, a u cijenu dugoročnog najma uključena su i zamjenska vozila.
  • Sigurno vozačko iskustvo - naša flota ima najnovija vozila sa pregršt opreme, koja su prije svega izuzetno sigurna radi najnovijih sustava sigurnosti. Znamo da vam je sigurnost zaposlenika na prvom mjestu, omogućite im to uz naša vrhunska vozila.
  • Bez ugovorne obaveze - ogromne mogućnosti i sasvim drugačiji pristup od klasičnog leasinga ili vlasništva gdje ste vezani uz jedno ili više vozila na određeni period od 3, 5 ili 7 godina. Mi se prilagođavamo vama i vašim potrebama, bez ugovorne obaveze.
  • Mobilnost uz fiksnu cijenu - iako se na prvu čini suprotno, dugoročnim najmom vozila štedite, imate jedan račun za sve bez dodatnih iznenadnih troškova. Čak i u slučaju većih šteta na vozilu. Uključeni su i svi troškovi vozila, redovno i izvanredno održavanje, zamjena guma, obrade štetnih događaja, zamjensko vozilo, dogovaranje termina servisa, dogovaranje rezervnih dijelova i slično. Zašto uzeti nešto na pola, kad možete imati sve u paketu? 

Ključne razlike između leasinga i dugoročnog najma

Iako se dugoročni najam vozila često uspoređuje s leasingom, dugoročan najam za razliku od leasinga uključuje i sve ostale troškove koji dolaze uz vozilo. Jedan račun za sve usluge, pojednostavljena administracija i predvidljivi cash-flow su svakako optimalnije rješenje upravljanja svojim rashodima. Uz smanjenje rizika vlasništva tu je i maksimalna fleksibilnost povrata ili zamjene vozila ukoliko dođe do promjena u poslovanju, što nemamo kod klasičnog leasinga vozila.

Carwiz rent a car poslovna ponuda dizajnirana je posebno za svakog korisnika

Poslovnu ponudu kreiramo zajedno, sukladno potrebama vaše tvrtke. Minimalno trajanje je 30 dana, a ponuda je vrlo ekonomična ali i fleksibilna. Zašto? Uveli smo poslovni model unutar kojeg možete mijenjati kategoriju, model ili broj vozila prema realnim potrebama.

Molo bi Vas zanimati i... Koja je cijena dugoročnog najma vozila?


Zanima vas više?

Kontaktirajte naš odjel prodaje na broj: +385 1 4094 451,
a možete nam poslati i upit na mail: [email protected].

Kreirajmo zajedno vašu ponudu prema vašim potrebama!

Carwiz čarolija može početi.