3 korisna savjeta kod odabira dugoročnog najma

Fleksibilnost i fiksna cijena svakako je nešto što trebate zapamtiti.
3 korisna savjeta kod odabira dugoročnog najma

Ako i dalje imate dvojbe je li dugoročni najam vozila pravo rješenje za vašu tvrtku, imamo 3 savjeta koja svakako trebate zapamtiti:

  • Uz dugoročni najam svaki mjesec imate iste račune, nema dodatnih troškova - iako ovo zvuči predobro da bi bilo istina, tako zaista je, zato je važno da pronađete pouzdanog partnera i poštedite se jedne velike financijske brige. 

  • Vjerujte nam da naši partneri iz prve ruke znaju kako će izgledati tržište automobila i još će neko vrijeme biti izazovno doći do vozila, stoga Vam savjetujemo da na vrijeme mislite na to i osigurate se kako bi Vaš posao tekao neometano.

  • Fleksibilnost je svakako najveća prednost, osim što možete mijenjati vozila, imate priliku isprobati i nove modele koji imaju najnaprednije sustave sigurnosti, uzeti veće prema potrebama poslovanja i slično. Svi želimo samo najbolje i najsigurnije za naše djelatnike, zar ne?

 Korisno je da pročitate i: Zašto se sve više tvrtki odlučuje na dugoročni najam?


Ako Vas zanima neobvezujuća ponuda, pozivamo Vas da nam se javite na mail:

[email protected]

ili na broj

+385 1 4094 451

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »