Kako brzo doći do auta nove generacije?

Vremena su kad automobila nema i dalje, čekaju se u prosjeku po 6 mjeseci, ali postoji način kako doći do auta u 1 dan. Kako?
Kako brzo doći do auta nove generacije?

Dugoročni najam auta je rješenje. :)

Ako razmišljate o kupnji novog auta, vjerojatno ste već shvatili da to ipak neće biti lako kao što se možda bili uvjereni na prvu. Masa je kupaca zapavo i odustala. Zašto? 

Nestašice, inflacija i ogromne trgovačke marže. Mnogi kažu da je kupnja novog auta postala noćna mora. Prema istraživanjima iz srpnja GfK AutoMobilityja, 57% potrošača nema namjeru kupiti novo vozilo. Ta brojka nikad nije bila veća. 
Autoindustrija nikad u povijesti nije vidjela ovako visoke cijene.

Koje je rješenje? Vama je auto hitno potreban.

Dugoročni najam vozila. Iako je kod nas još uvijek manje poznat, i mnogi su i dalje nepovjerljivi, itekako je isplativ. Cijena je uvijek ista na mjesečnoj razini, a u istu je uključeno zaista sve. Od registracije, troškova servisa, iznenadni kvarovi, zamjensko vozilo, i najbolje od svega, uvijek vozite novi auto.

Zanima vas ponuda?

Kontaktirajte nas na broj: +385 1 4094 451,
a možete nam poslati i upit na mail: [email protected].

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »