Dugoročni najam vozila za tvrtke

Zašto se sve više tvrtki odlučuje na dugoročni najam?
Dugoročni najam vozila za tvrtke

Razloga za odabrati dugoročni najam je mnogo, no ključne prednosti su svakako:

Fleksibilnost

 

Fiksna cijena ✔

 

Nova i sigurna vozila ✔

 

Bez ugovorne obveze 

Uključeno održavanje ✔

Više vremena ✔

Jeste li ikad pomislili da Vas jedna vožnja taxijem može koštati od 5 - 10 €? U nekim slučajevima i više. Kad je riječ o troškovima vozila ne treba ni govoriti.

Zamislite scenraij u kojem Vam djelatnik ujutro prije posla javlja da mu je vozilo jednostavno stalo? Vi na njega taj dan ne možete računati, jer slijedi utrka s vremenom. Hoće li uopće dobiti termin za servis, kakav je kvar i hoće li vozilo biti u voznom stanju? Dodajmo na sve to da nemate zamjensko vozilo. Drugi mogući scenarij je zamjena guma, i Vaš djelatnik ponovno gubi vrijeme da bi odradio zamjenu guma, što je vjerojatno jedno cijelo jutro kad posao čeka. Treći scenarij je da trošak tog vozila naglo naraste jer je kvar veći od očekivanog, i Vi imate nekoliko troškova - djelatnik nije radio taj dan, treba popraviti vozilo i treba nabaviti zamjensko. Pa tko ima vremena za to?

Vaša nova rent a car kuća, Carwiz. :)

Dugoročni najam pokriva sve gore navedene scenarije, i pobrinuti ćemo se u najkraćem mogućem roku da djelatnik dobije zamjensko vozilo, a ostalo prepustite nama. Vaša cijena je ostala ista.

Zanima vas više?

Kontaktirajte naš odjel prodaje na broj: +385 1 4094 451,
a možete nam poslati i upit na mail: [email protected].

Kreirajmo zajedno vašu ponudu prema vašim potrebama!

 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »