S Carwizom i Yesim aplikacijom do najboljeg internacionalnog roaminga

Jednostavan, brz i user-friendly roaming!
S Carwizom i Yesim aplikacijom do najboljeg internacionalnog roaminga

Nijedno putovanje ne funkcionira savršeno bez interneta. Objavljivanje fotografija, slanje poruka obitelji ili nešto treće – svi želimo da sve bude učinjeno s nekoliko klikova bez skupog roaminga i drugih nepovoljnih uvjeta mobilnih operatera. Odabirom Carwiz rent a car vozila, naši klijenti od sada imaju na raspolaganju i  Yesim aplikaciju za mobilni Internet.

Riječ je o jednoj od najfunkcionalnijih eSIM aplikacija na svijetu kojom dobivate priliku za povezivanje mobilnog interneta u 138 zemalja svijeta na jednostavan i brz način. Potrebno je samo skenirati QR kod koji ste prethodno dobili, a koji se nalazi i u vašem Carwiz vozilu i preuzeti aplikaciju čime dobivate pristup brzom internetu bez plaćanja roaminga.

Yesim funkcionira na način da za pozive i dalje koristite svoju mrežu, a za mobilni Internet koristite Yesim. Možete se prebacivati ​​između svoje "kućne" kartice za pozive i Yesim aplikacije za mobilni internet. Od sada putujte bezbrižno bez mijenjanja SIM kartica, plaćanja roaminga i traženja otvorenog wi-fija.

Ovo je još jedna dodatna opcija koju Carwiz nudi svojim klijentima, a sve kako bi im pružili jedinstveno korisničko iskustvo, izvrsnu uslugu i pouzdan najam vozila po najpovoljnijim cijenama što je u konačnici i glavna misao vodilja Carwiza. Od sada smo tome nadodali i povoljan internacionalni roaming.

Samo preuzmite aplikaciju i uživajte u stvaranju novih iskustava gdje god se nalazili.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »