Ponuda je istekla 

Do Zagreba za samo jednu kunu

Rentaj vozilo u jednoj od naših poslovnica i odvezi se u Zagreb za samo jednu kunu.
CARWIZ rent a car - Rentaj auto za jednu kunu

Split, Rijeka, Zadar, Poreč, Pula, Dubrovnik, Osijek su jedna od najpoznatijih turističkih središta Hrvatske ili pak tvoje mjesto studiranja? Možda je na popisu i grad u kojem si ostao raditi na produženoj sezoni i sada je pravo vrijeme za povratak kući ili jednostavno želiš posjetiti svoju obitelj i prijatelje u Zagrebu?

Ne brini za troškove puta, već stvaraj nezaboravna iskustva! rentaj vozilo za jednu kunu i bezbrižno se odvezi u Zagreb.

Na svojem putovanju stvaraj nova iskustva, zastani, uzmi predah, razgledaj, fotkaj, popij kavi, ali ne zaboravi vratiti vozilo unutar 24 sata u jednu od naših zagrebačkih poslovnica.

Sva naša vozila su nova i sigurna, ali na cesti ne moraš juriti kada znaš da su naše poslovnice otvorene za tebe čak do 21:00 sat, što ti ostavlja dovoljno vremena za sve tvoje planove.


Za detalje ove jedinstvene ponude, koja vrijedi samo do isteka zaliha, saznaj više i ugovori svoje vozilo osobno u našim poslovnicama ili pozivom na jedan od slijedećih brojeva - rezervacije: +385 1 4094 444, prodaja: +385 1 4094 451.


Naša mreža broji trinaest Carwiz poslovnica i više od 50 modela vozila u kojima smo sigurni da će vožnja biti nezaboravno iskustvo.