Posebne ponude

Iskustvo broj. 34: Ono kada krećeš na put

S Carwizom #opetupokretu

Iskustvo broj. 34: Ono kada krećeš na put

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Zatvorene granice i lockdown svijeta utjecao je na naše živote, no s popuštanjem mjera raste uzbuđenje i sreća  oko ponovnih putovanja, za koja donedavno nismo niti bili svjesni koliko nam znače.

Privikavamo se na novo normalno a s Carwizom to znači samo jedno – #opetupokretu i stvaranje novih, sigurnijih iskustava i nezaboravnih uspomena.

Dezinficirana vozila, zaštitne rukavice, maske, dezinficijensi i zaštitne pregrade u poslovnicama, kao i ljubazno osoblje - sve je spremno kako bi vam pružili sigurnost i zaštitu na vašem putovanju.

Atraktivne cijene najma vozila već od 88kn  i Carwiz uvjeti koji zadovoljavaju najviše svjetske standarde sigurnosti putovanja brinu kako bi “onaj osjećaj kada ideš na put” bio baš onakav kakvog se rado sjećamo – s uzbuđenjem i osmjehom na licu.

Unajmi svoje vozilo već danas i budi #opetupokretu.

HAMAG
Izjava o sufinanciranju
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »