Događanja 

Tjedan restorana

Pronađite svoj jelovnik i uživajte u vrhunskom gastronomskom užitku.
Tjedan restorana
Gdje?  Cijela Hrvatska
Kada? 10. ožujka do 19. ožujka.
Za sve koji nisu u žurbi, žele kvalitetno jesti, u društvu su koje žele počastiti, ljubitelje gastronomije, zanimaju se za hrvatsku tradiciju i kulturu življenja.


Ako ste unajmili vozilo u Hrvatskoj sredinom ožujka, 'namirisali' ste najfiniji tjedan u godini, Tjedan restorana. Više od sto restorana diljem Lijepe naše otvorilo je svoja vrata, a chefovi pripremili posebno osmišljene jelovnike. Na istima se nalaze specijaliteti i delicije naše raznolike tradicionalne kuhinje poput kulena, paškog sira, škampi na buzaru, pašticade, dalmatinskog pršuta.

Kako u Hrvatskoj slasni zalogaji uvijek idu uz dobru kapljicu, čaša vam neće ostati prazna, pa prema preporuci sommeliera degustirajte svakako neko od bijelih ili crnih autohtonih hrvatskih vina.

Cabernet, Teran i Žlahtina donose mirise Istre, s dalmatinskog otočkog kamena 'dotekli' su Dingač, Pošip i Plavac, a iz plodne slavonske ravnice Graševina i Rizling.

Priupitajte i za parking za svoj rent a car Dubrovnik, Split, Zadar, Zagreb, a ako je pred vama duga vožnja, krišom spremite koju porciju za kasnije i nezaboravno iskustvo ponovite na novoj gastro destinaciji Tjedna restorana.                      

Sretan put i dobar tek!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »