Događanja

Advent u Zagrebu

Tradicionalnim paljenjem lampica na Zrinjevcu i otvorenjem Ledenog parka 2. prosinca 2017. službeno će započeti još jedan Advent kojim dočekujemo jedan od najljepših blagdana u godini.
Zagreb Advent
Gdje? Zagreb – Park Zrinjevac, Tomislavac, Gornji grad
Kada? 2.prosinca 2017. - 7. siječnja 2018.
 CARWIZ GPS?

Zadar - Zagreb: 250km (2h i 53min)
Split - Zagreb: 381km (3h i 56 min)
Dubrovnik - Zagreb: 620km (7h i 18min)
Pula - Zagreb: 263km (3h i 11min)

I ove zime očekuje vas blagdanska atrakcija prepuna zabavnog sadržaja i romantične atmosfere kako i priliči Zagrebu, najboljoj božićnoj destinaciji u Europi, prema zaključku portala European Best Destinations. Uz klizanje u čarobnom ambijentu, očekuju vas i gastronomske delicije i puno ukusnih napitaka koja će vas ugrijati.

CARWIZ rent a car misli i na one koji nisu iz Zagreba, a koji bi svakako voljeli biti dio ove božićne priče, odlučite se za najam vozila u jednoj od naših morskih poslovnica (Pula, Zadar, Split, Dubrovnik) i pridružite se božićnoj čaroliji.

Najveseliji  trenuci nadolazećih blagdana su svakako lampice koje se pale na zagrebačkom Zrinjevcu te bijele kućice u sklopu Adventa koje nude bogatu gastronomsku ponudu s najboljim tradicionalnim blagdanskim zalogajima. Slasni gulaši, domaće sarme, bunceki, krpice sa zeljem, tradicionalni štrukli, savijače, germ knedle, baklave, medenjaci i najfinija domaća peciva - za svačije nepce pronaći će se ponešto. Taj čaroban trenutak i formalno označava početak zimskog, blagdanskog razdoblja u Zagrebu.

Sve do 7. siječnja Zagrepčani kao i brojni posjetitelji iz Hrvatske i inozemstva, moći će postati dijelom ove, sada već tradicionalne božićne bajke!

Na predivno osvijetljenom Zrinjevacu ni ove godine neće izostati nastupi brojnih bendova i popularnih glazbenika koji će svakodnevno grijati atmosferu u srcu grada, a maštovit dječji program bit će prepun iznenađenja.

 Posjetite Advent u Zagrebu svakim radnim danom od 12 do 23 sata, a vikendima od 10 do 23 sata. 

Kako bi i vi bili dio ove Božićne priče, odaberite vozilo iz naše bogate ponude i stvorite uspomene koje ćete još dugo prepričavati sa svojim najmilijima.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »