DESTINACIJE 

Rt Kamenjak

Na krajnjem jugu istarskog poluotoka, samo desetak kilometara od Pule nalazi se predivan dio istre koji privlači velik broj turista tijekom cijele godine. Rt Kamenjak osvojit će vas na prvi pogled!
Rt Kamenjak

Kristalno čisto more, brojne uvale i predivne plaže čine Kamenjak idealnim mjestom za ljetno cjelodnevno kupanje i sportske aktivnosti. Obala je kamenita, stijene su ravne što ih čini idealnim za sunčanje i skokove u more. Ovdje je more predivne tirkizne boje i jedno od najčišćih na cijeloj obali. Uz stjenovite dijelove može se pronaći i pokoja pješćana plaža, a uz obalu postoje i mnogi mali otočići.

 

Podmorje ovog područja izrazito je bogato biljnim i životinjskim vrstama što ga čini idealnim i za ronjenje. 

 

Najpoznatije uvale su Velika i Mala Kolumbarica ispod kojih se nalaze špilje te uvala Portić.

 

Kada odlučite predahnuti od kupanja i sunčanja i osvježiti se hladnim pićem, iznad uvale Mala Kolumbarica nalazi se Safari bar u kojem ugođaj ne može biti bolji. Gusto raslinje i palme stvaraju hlad i daju osjećaj kao da se nalazite u prašumi. Posebnost ovog bara je i u tome što se svi posjetitelji imaju priliku slikati na dugačkim ljuljačkama na plaži koje podsjećaju na one ljuljačke na plažama na Baliju. 

 

Provedite ljetne dane u okruženju prirodnih ljepota Istre, uživajte u aktivnostima na vodi i ponesite kući nezaboravne uspomene.