Pitate se zašto je automobil najbolja varijanta za jesensko putovanje?

Donosimo odgovore!
Pitate se zašto je automobil najbolja varijanta za jesensko putovanje?

Spremate li se na vikend izlet u prirodi? Birajte putovanje automobilom jer osim sigurnosti, putovanje automobilom pruža komfor koji vam organizirani prijevozi ne mogu pružiti.

Bilo da se odlučite za posjet nekom od nacionalnih parkova, poput Plitvičkih jezera, obilazak Zagorja ili uživanje u ljepotama Dalmacije, putovanje automobilom svakako je najbolja opcija, a u nastavku vam donosimo i zašto!

Sami organizirate vrijeme polaska i rutu

Za razliku od putovanja drugim prijevoznim sredstvima, putovanje automobilom omogućava slobodu u mnogo pogleda. Nemate definirano vrijeme polaska, pa se ne morate brinuti o tome hoćete li zakasniti na mjesto okupljanja niti morate ustajati u ranu zoru. Krećete kad god vama odgovara i vozite kuda god želite.

Napravite pauzu kada vam odgovara

Mnogi će se vjerojatno složiti s tim da je najlošiji dio organiziranih putovanja definirani raspored kojeg morate pratiti i od kojega najčešće nema odstupanja. Kad putujete limenim ljubimcem, takvih problema nećete imati - možete napraviti pauzu kad god vam to odgovara i uživati u skrivenim destinacijama koje pronađete na putu.

Ostanite na destinaciji koliko god želite

Jedna od prednosti putovanja automobilom svakako je i mogućnost ranijeg odlaska ili produljenja boravka dok kod organiziranih putovanja to nije opcija. Odlučite li provesti petak, subotu i nedjelju na jednoj lokaciji i shvatite da vam ta opcija ipak ne odgovara, jednostavno spremite stvari u automobil i krenuti na novu destinaciju. Također, jednodnevni izlet možete pretvoriti u dvodnevni, a možete i promijeniti rutu te razgledati druge zanimljivosti i mjesta što nije opcija kod organiziranog prijevoza. Putovanje automobilom vam definitivno pruža puno više fleksibilnosti.

Ne morate brinuti o višku prtljage 

Putovanje automobilom omogućuje vam da ponesete više stvari nego druga prijevozna sredstva. Osobito ako idete na izlet u prirodu, pa niste sigurni kakvo vas vrijeme očekuje - zato u automobil lako možete ubaciti deblju jaknu i kabanicu, kišobran, rezervne čarape, obuću i slične stvari koje bi vam mogle zatrebati, a koje inače ne biste nosili. Osim toga, zagrije li sunce u možete u prtljažniku automobila možete ostaviti višak stvari kako ju ne bi morali nositi cijelo vrijeme u rukama, što nam svi znam biti izuzetno frustrirajuće.   

Ovoga puta i vaš četveronožni član obitelji ide sa vama

Putovanje automobilom nam pruža priliku da provedemo vikend u prirodi u društvu svog psa ili mačke. Spakirajte i njih te svi zajedno krenite na nove avanture i uživanje u prirodi na svježem zraku.

Krenite na novo jesensko putovanje i iz najbliže Carwiz poslovnice u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Dubrovniku, Splitu, Puli ili Osijeku i krenite u istraživanje novih vikend avantura! Aktivan odmor i rekreacija, opuštanje u prirodi i bijeg od užurbanog gradskog života svima je ponekad potreban, upravo zato je vikend putovanje automobilom najbolja opcija.

Putujte bezbrižno, bez dodatnih briga i odmorite se u Carwiz vozilu

Rezerviraj svoje vozilo!