Događanja 

Osječke ljetne noći

Unajmite vozilo u jednoj od 13 CARWIZ rent a car poslovnica i posjetiti Osijek 30. lipnja, 27. srpnja ili 31. kolovoza 2018. kada se održavaju Osječke Ljetne Noći.
CARWIZ rent a car - 13 poslovnica dijljem Hrvatske
Gdje?
Osijek
Kada?

30. lipnja, 27. srpnja ili 31. kolovoza 2018

Zadnji petak u mjesecu lipnju, srpnju i kolovozu u Osijeku je rezerviran za „ljetne noći“ gdje vas očekuju brojna zanimljiva događanja na glavnom gradskom trgu Dr. Ante Starčevića, gradskim ulicama i trgovima, glazba, performansi, gastronomske ponude…

Koncertni program započinje oko 21 sat na glavnom trgu, a službeno otvorenje manifestacije je u 18 sati. Ponuda na trgu uključuje kućice s gastronomskom ponudom osječkih restorana, pivnica, vinoteka i drugih ugostitelja, a u obližnjoj Ribarskoj ulici koja od trga vodi prema Zimskoj luci na štandovima se mogu pronaći proizvodi osječkih, slavonskih i baranjskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

U petak, 29. lipnja 2018., održat će se prva od tri ljetne noći kao stvorenih za šetnju središtem grada i uz Dravu gdje vas na svakome koraku očekuje nešto drugo, lunapark, sajam, koncerti i bogata ugostiteljska ponuda.

Osječkim ljetnim noćima osjećani brendiraju svoje domaće proizvode, bili oni glazbeni, sportski ili ugostiteljski. Idu na domaće snage kako bi prezentirali sve ono što Osijek ima. Kroz tri ljetne noći nastoje napraviti zanimljiv koncept s lokalnim autohtonim brendovima njihova grada kako bi privukli što veći broj turista u prekrasni Osijek.

Program traje sve do dva sata iza ponoći, a ulaz je na sva događanja besplatan.