DESTINACIJE 

Oaza u kamenu; Vodopad Kravica

Nedaleko od grada Ljubuškog, a i u blizini Mostara, nalazi se jedinstvena prirodna ljepota koju je izgradila voda rijeke Trebižat taložeći sedru. U hercegovačkom kršu kao jedan od najljepših prirodnih atrakcija Vodopad Kravica prepoznatljivi je simbol Ljubuškog i Hercegovine.
Oaza u kamenu; Vodopad Kravica

Vodopad visine 28 metara i 120 metara širine nevjerojatan je proizor koji godinama privlači sve zaljubljenike u prirodu, izletnike i avanturiste. Obale rijeke Trebižat obiluju brojnim manjim vodopadima, zelenilom bilja i plavetnilom neba kao i čistoćom vode koja oduzima dah.  

U ljetnim mjesecima ova oaza u kamenu savršeno je mjesto za odmor i zabavu. Uz brojna kupališta i znamenitosti, aktivnosti na vodi i ostale popratne sadržaje možete biti sigurni da vam na ovom izletu neće biti dosadno. 

Cijena ulaznice za jednu osobu u ljetnim mjesecima iznosi 20KM, a osim što omogućava posjet vodopadu Kravice i boravak oko rijeke uz aktivnosti, uključuje i mogućnost posjete vodopadu “Koćuša“ i muzeju samostana na Humcu u blizini. 

Ljeto je sve bliže, a boravak u prirodi najbolji je način kako se odmoriti, rekreirati i zaboraviti na sve brige. Stoga, uputite se u avanturu iz naše poslovnice u Mostaru, 40 km jugozapadno, uživajte u ljepotama ove oaze u kamenu i iskoristite sve što vam ona nudi kako biste stvorili nezaboravne uspomene.