Događanja 

NOĆ KAZALIŠTA U ZAGREBU 2021.

I ove godine unatoč pandemiji održat će se svima već dobro poznata “Noć kazališta”.
NOĆ KAZALIŠTA U ZAGREBU 2021.

U kazalište ćete moći uz mnogo povoljnije cijene pogledati ono što vas najviše zanima, a birat ćete između više zagrebačkih kazališta. U ovoj manifestaciji uživati mogu i oni najmlađi u čak tri kazališta koja otvaraju svoja vrata uz zanimljive predstave za djecu. 

Noć kazališta ove godine započinje 20.11., a održavat će se u Zagrebačkom kazalištu mladih s predstavom “Cement”, u Kerempuhu pogledajte “Ja od jutra nisam stao”, u Teatru EXIT “Cabaret- koncert za žlice i gitaru, a u Teatru &TD predstavu “Važnije polovice”. Cijene ulaznica kreću se od 20 do 50 kn.

Za djecu tu su kazalište Mala scena s predstavom Aut 19.11. i predstavom Sunce djever i Neva Nevčica 20.11. U Žar ptica uputite se s vašim najmlađima kako biste besplatno čuli i vidjeli o pustolovinama baruna Munchausena u istoimenoj predstavi, a kazalište Trešnja čeka vas s predstavom Trnoružica koju možete pogledati po cijeni ulaznice od 30 kn. 

S obzirom na širok program za sve uzraste neće biti teško pronaći ponešto za svakoga, stoga upotpunite svoj jesenski vikend odlaskom u kazalište i stvarajte nove nezaboravne uspomene.