Događanja 

ESAS 2018 Powered By CARWIZ rent a car

Ove godine u hotelu Parentium, Plava laguna, u Poreču održava se drugi po redu prodajni summit ESAS (Executive Sales Adria Summit).
ESAS 2018 Powered By CARWIZ rent a car
Gdje?
Poreč, hotel Parentium, Plava Laguna
Kada?

10. do 12. listopada

Postoje brojne tvrtke koje nude vrhunske usluge ili proizvode, ali njihova kvaliteta nije jamstvo za uspjeh. Uzimanje kriške torte na tržištu postaje sve teže i teže svaki dan, jer klijenti i potrošači često ne mogu vidjeti drvo od šume. Da bi ostali u fokusu, moderni menadžeri moraju uvijek biti u toku s novim prodajnim pristupima, strategijama i rješenjima.

Odlično mjesto za početak evolucije u skladu sa sve promjenjivim tržištem je ovogodišnje izdanje Executive Sales Adria Summita koji se održava od 10. do 12. listopada u Poreču. Na summitu će sudjelovati vrhunski stručnjaci za prodaju i motivaciju iz cijelog svijeta koji će sudionicima omogućiti moderno, intenzivno i pro aktivno učenje koje će rezultirati novim pogledima i inspiracijom prema najnovijim prodajnim trendovima u svijetu današnje prodaje. Više informacija.

CARWIZ rent a car je još jednom dobio ulogu pružiti Premium vozila za potrebe događaja. A kako bi ove dane učinili još zabavnijim, pripremili smo posebne pogodnosti za sve sudionike ESAS-a 2018, uključujući besplatan vikenda najam vozila Audi A4 za najsretnijeg!