Događanja 

16. Zagreb Film Festival

Zagreb Film Festival ove godine u Zagreb dovodi više od stotinu gostiju, a posebno mjesto među ovogodišnjim gostima su Geraldine Chaplin, glumačka diva i kći Charlieja Chaplina
Zagreb Film Festival
Gdje? Zagreb, Velika Gorica, Samobor, Pula, Split, Supetar, Hvar, Omiš, Dubrovnik, Varaždin, Ivanec, Koprivnica, Bjelovar, Daruvar, Slatina i Đakovo
Kada? 11. - 18. studenog 2018.

Ovogodišnji Zagreb Film Festival, 16i po redu u devet dana trajanja donosi stotinu filmova u 12 programa. Održat će se od 11. do 18. studenog na uobičajenim lokacijama (kino Europa, kino Tuškanac, MSU, Dvorani Müller i F22 – Nova akademijska scena) te na dvije nove lokacije (Narodno sveučilište Dubrava i Kulturni centar Travno). Osim širenja na zagrebačke kvartove, ZFF ove godine putuje još u rekordnih 15 hrvatskih gradova i dva SOS dječja sela.

Posebna pažnja je posvećena debitantima čiji se prvi ili drugi film prikazuju u konkurenciji dugometražnih filmova te međunarodnih kratkih, a novi domaći autori/ice će se pratiti u programu Kockice. U posebnom natjecateljskom programu Ponovno s nama prikazivat će se filmovi danas etabliranih i poznatih redatelja koji su nekad na ZFF-u predstavljali svoje prve filmove.

Zagreb Film Festival ove godine u Zagreb dovodi više od stotinu gostiju, a posebno mjesto među ovogodišnjim gostima su Geraldine Chaplin, glumačka diva i kći Charlieja Chaplina, te Marianne Slot, producentica filmova redateljskog velikana Larsa von Triera, koja dolazi kao dio autorskog tima islandskog filma Halla ide u rat.

CARWIZ rent a car će dijeliti ulaznice za pojedine projekcije stoga pratite naše društvene mreže za više detalja. No to nije sve! Tijekom trajanja Zagreb Film Festivala iskoristite priliku i osvojite sedmodnevni najam Toyota C-HR vozila. Više informacija pronađite na Facebook profilu Zagreb Film Festivala ili putem #pogledajmeosvojime.

Više o festivalu saznajte ovdje.