Cijena najma za svaki džep

Planirate odlazak u prirodu, shopping, vikend posjet jadranskim destinacijama? Na pravom ste mjestu.
Cijena najma za svaki džep

Unajmite vozilo prema želji u sklopu naše proljetne akcije i vozite se sa stilom po iznimno niskim cijenama. Usporedite cijene prijevoza drugim sredstvima transporta i uvidjet ćete da vam rent a car pruža najbolji omjer cijene i kvalitete putovanja!

Sunčani dani su stigli, temperature rastu, potreba da se udaljite od svakodnevice je sve izraženija. Priuštite si izlet ili vikend putovanje o kakvom već dugo maštate, a Carwiz vam svojim atraktivnim cijenama najma novih vozila omogućuje nova vrijedna iskustva i ispunjenje snova!

Posjetite nas u poslovnicama i na webu, u periodu do 30. svibnja i častimo vas ponudama u sklopu naše proljetne akcije. Za vas izdvajamo: Toyota Aygo za svega 119 kuna, Toyota Auris za 179 kuna ili Hyundai Kona za 199 kuna po danu (PDV i Osnovno osiguranje za vozilo i putnike uključeni u cijenu).

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »